Tävling i Knivsta med filmer!

Nu var det ett tag sedan igen! Min dator har fortfarande inte blivit lagad, och jag kan väl egentligen inte skylla på någon annan än mig själv att det inte har blivit gjort iom att jag aldrig förflyttar den från soffan till verkstad!

Har dock tagit mig tiden att lista ut hur man lägger in filmer på pappas dator så nu har jag iaf fått fram de filmer som vi åstadkommit under dagens kvällstävling i Knivsta!

Linnéa var snäll och gjorde mig sällskap till Knivsta (tycker det är helt värdelöst tråkigt att åka själv!) så vi begav oss hemmifrån ca 15. Jag skulle starta i första klassen så det var bara att gå en promenad och sedan banvandra och köra. Tyckte väldigt bra om agilityklassen där Marianne hade fått med både fart och trixiga svängar både på nära håll och lite avstånd. Dellan var först ut av mina och sätter ett riktigt fint lopp, som vanligt är hon väldigt duktig på att ha full kareta i starten trotts sned ansats och 180 graders efter hindret, hon satte väldigt fina kontaktfält också både upp och nedfarter gjordes tills jag släppte henne. Fick en onödigt stor sväng efter lilla tunneln under balansen men den jämnade ut sig med svängen efter hopphindret till slalom iaf. Loppet räkte till en ganska klar seger med åtminstone en sekund! Grattis dock till Helena och Jill som på sin typ 4:e klass tre start tog första certet! Superduktiga de är!

Dellans lopp kan ni se här, ingen toppkvalité på filmen direkt men jag skyller på redigeringsprogrammet!=O)

Sen var det lille Vincents tur (debuten i klass 3) och han imponerade verkligen på mig! Han har haft lite sega kontaktfält på tävling de senaste loppen tycker jag men nu såg de mycket bättre ut! Det gör susen att släppa honom lite för tidigt ibland bara för att han inte ska vara så 100 på att man ska ta det lugnt och göra ordentligt! Låter ju lite konstigt i träningssyfte men han funkar inte riktigt som alla andra ibland den lille killen:) Han gjorde en vurpa i början, antagligen på grund av startstressen men sen skötte han sig fint! Så himla synd på rivningen för han gick in på en 1 sekunder snabbare tid än Dellan!! Sjukt bra! Som sagt synd på rivningen!

Här kan ni skåda hans lopp:)


Sen körde vi direkt hoppklassen för large så att de förarna sen kunde åke hem! (Toppen av Knivsta!)

Det loppet blev i stort sett perfekt (enligt mig) kunde ha fått en snabbare sväng mellan nr 5 och 6 där mitt bakombyte blev lite sent men förutom det så har jag faktiskt ingenting att klaga på! Händer inte så ofta att jag är helt nöjd men här gick hon faktiskt hur bra som helst min lilla pärla! Vann även det loppet med någon sekunds marginal!:)


Här finner ni det loppet!



Det var allt för mig denna onsdagkväll! Imorgon kommer Britt och Helena hit och vallar, blir trevligt!

Kram på er!

RSS 2.0