The day börjar närma sig!

SM såklart!:) Snart bär det av till Karlstad.....läste Helenas blogginlägg om uppladdningen http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=52532&d2=14&m2=6&y2=2010&m=6&y=2010 Mkt bra skrivet!:) Alla vill ju vinna  och det blir den som bäst kan hålla sina nerver och uppladdning i styr som kommer göra det.... som hon skriver, ALLA har chans, SM är SM och allt kan hända!

Vi åker på torsdag kväll när Ullis, min personliga hejjarklack;) har slutat jobbet. Det blir trångt i bilen med tre personer, Helena, Jag och Ullis, och fyra stora hundar men stämningen kommer vara på topp för det är ju en av årets absolut bästa helg! På fredag är det veterinärbesiktning runt 13 för largehundar och lottning runt 19 tror jag så det blir ju spännande och se vad man väljer för nummer:) Tiden utöver kommer, om det blir varmt, spenderas på närmaste badstrand, stekandes:)


Ikväll har jag fått smyginbjudan att vara med på SM-träningen på SoSu så det är bara tacka och ta emot! Det blir sista träningen innan helgen, sen vilar vi oss i form:)

Åkte till Kungsängen redan ikväll så bilen var minst sagt fullproppad när jag åkte, ska ju börja jobba här i närheten måndagen efter SM så kläder och sånt skulle räcka för TVÅ veckor!! Sen ska man ju inte glömma tält, stol, burar, gummistövlar, regnkläder, täcken you name it! och självklart  skumpaflaskan ifall att Helena och Jill vinner;) ´

Nu blir det en skogspromenad och lite tasstillfixning på mina pärlor:)

Här är Dellan och jag från SM 08.....vi fick värsta placeringen man kunde få då...nr 21 (20 gick till final) Om jag inte mins helt fel fick vi 10 fel i agilityn, Dellan hoppade av gungan för tidigt och jag drog på oss en rivning, och sen vann vi hoppklassen, men vad hjälpte det!...Men Hey jag är inte bitter;)

Foto: Mette Björne



...och här är Vincent från SM 09 då han fick hoppa in i laget Perfect Precept (tror så iaf, med Eva Karlsson och Malin Elfström) endast 2.5 år gammal, tror han tävlade klass 1 eller 2:) Bara för att tillägga lite skryt så gjorde han två snabba nollor!:D Har nog aldrig varit så stolt över honom som då!

Foto: Therese





...och även om inte Meg ska vara med i år så måste hon ju få vara med på bild;)

SM 07 om jag inte mins helt fel!
Foto: Ann Björkenius



Världens tre bästa hundar!!!

Ha det gott! Till er som ska till SM säger jag LYCKA TILL! Må bästa ekipage vinna:)

RSS 2.0