Helg i kungsängen, nynäshamn, sthlm city och strägnäs

Jahapp då sitter man här hemma framför dumburken igen då! Min har fortfarande inte gått att laga, de sa på verkstaden att om man kunde göra nått så var det att skicka den till företaget där man köpte den så att de fick kolla på den men att det nog skulle bli dyrt! Skit också, kurserna måste vi försöka dra igång utan anmälningarna då alla dessa ligger på min dator!!! katastrof! jobbigt att försöka få tag på alla ändå!

Menmen helgen då, har varit full rulle och toppenskoj!:).....Jag jobbade till sent på fredagkvällen så jag anlände inte till Patrik förrän vid 3 tiden på natten, han kom hem runt 4 och sen skulle jag upp kl 05.30, inte ett dugg trött!! Väl på tävlingen var det ju klass tre som började vilket var väldigt skönt med tanke på att vi skulle vara klara ca 12. Vi började med hopploppet och Dellan var först ut av mina, vi gjorde ett toppenlopp med några tappade svängar i slutet men ändå en bra tid som Vincent hade kämpigt att slå trotts sina långa små ben;) Det slutade iaf med Dellan 1:a och Vinc 2:a, OM jag var nöjd med mina ögonstenar!! Vinc fick ju dessutom sitt första cert någonsin!

Agilityklassen sen tyckte inte Dellan och jag riktigt samma angående hur man tar kontaktfälten på bästa sätt så vi diskade oss och körde om, nyttigt att kunna lägga band på sig själv ibland och kunna gå tillbaka så jag var nöjd;) Vincent däremot gjorde sina kontaktfält strålande och med mycket bra tempo precis som med resten av banan, vi fick en trög start för att jag blev stillastående och han oförstående så där förlorade vi en hel del tid. Vi slutade 2:a efter Maria och Neena, såg tyvärr inte loppet men är säker på att de gjorde ett strålande jobb! Grattis! Eftersom de är fullcertade så fick Vinc sitt andra cert! Guldpojken!


Efter tävlingen bar det av hem till Kungsängen igen och hämta Patrik med mamma så att vi kunde åka på släktträff i Strägnäs, mkt trevligt, blev mycket ringåkning och wakeboard för grabbarna, jag fick sitta still i båten pga vädret och risken för ännu en urinvägsinfektion! Lite tråkigt men det var mysigt ändå=O)

Kan ju tillägga att jag råkade åka fel (trotts GPS!!!) så jag hamnade mitt inne i sthlm city där man fan inte kan hitta ut! Jag fattade inte vad gps:en ville att jag skulle och Patrik fattade inte vart jag skulle eller hur jag ens kunde åka fel när jag hade gps! Det gick och inte förräns batteriet på fanstyget slutade fungera så hittade jag ut! 30 minuter senare!! Menmen bondjäntan fick ju träna på stadskörning iaf;)

Hem från Strägnäs kom vi iaf och jag stupade isäng för att några timmar senare åka tillbaka till Nynäs. Samma startordning idag och Dellan sätter ett toppensnyggt hopplopp med få missar vilket min lilla pärla vinner bara några hundradelar från Per och Eddie. Därefter var det Vinc tur och han anstränger sig inte riktigt efter hinder nr 2 där han landar lite för långt bakom mig och jag vrider upp för fort vilket resulterar i att han hamnar bakom min rygg och försöker hoppa ändå men jag knuffar liksom in honom i hinderstödet så att den stackarn river. vi fortsätter ändå in i mål och hamnar på exakt samma tid som Dellan men med en rivning då, annars hade det ju blivit favorit i repris! Om inte OM fanns!=O)

Sen var det dags för agilityloppet där Vinc spunkar ur en aning, river hinder nr ett och sen dundrar in i fel tunnelingång, river nått mer hinder under vägens gång och sen tog jag om balansens nedfart, han stannade fint men röck så pass i kroppen att han till slut stod med alla fyra på marken. Nyttig träning!

Dellans lopp grämer jag mig fortfarande över med tanke på att det var väldigt bra men jag bromsar henne för mycket och plockar in en sväng mot slutet av banan så mkt att hon inte lyckas veja för hinderstödet. Jag rundade upp fint men eftersom hon blev så tight så såg hon inte hindret förrän jag hade flyttat på mig och då var ju hinderstödet precis framför henne, hon försökte parera upp men kunde inte stackarn! Är grymt nöjd annars! toppenkontaktfält idag!

Summa sumarum är att jag är supernöjd med helgen och mina vackra hundar som bara sätter lopp efter lopp! Missarna som blir käns verkligen som misstag nu och om allt går som vanligt så sätter vi det! Det känns lätt att springa med Dellan nu, hon är så följsam och vi vet exakt vart vi har varandra! Man får tacka någon högre makt för att man får köra en så underbar hund!


  



Jag älskar min gamling också så hon måste ju också få vara med på bild;)




Nu blir det movienight ! Mys!
Kram på er

Bilder jag minns!

Sitter här och har inget att skriva så jag kollar runt lite på pappas dator och ser vilka gamla bilder man kan hitta:O) Superskoj! och här kommer några utvalda favoriter, fina, roliga eller bara minnesvärda:)


Wolf?

  


Slask!




Finaste Meg<3

 

Öronen blev det aldrig någon stil på;)



USM typ 07 - Tvåa blev vi iaf! Efter vinnare Meg såklart;)

 
 



Undrar varför vi halkade in på fårvallning;)





Vinc måste kolla nära;)
 


Näsrensaren!




haha ja vad säger man? Trotsåldern?;)






Vilka team! RIP Malo:`(









Yokshireterrier till vallning? Javisst;)







hehe rödluvan?




Tack för ikväll
Kramkram

Klass 3 och Wakeboard!

I söndags åkte vi till Österåkers Bk för att köra en hoppklass 2:a och funktionera lite:) Gick toppen! Vi gjorde ett helkast men nollat lopp, banan var hur snabb som helst och jag sprang i stort sett efter och viftade och skrek, han förstod dock så nu har vi äntligen bärgat den sista pinnen till klass 3 även i hoppklass!:)

Gnugga ögonen ordentligt nu när ni kollar på bilderna!;O)







Den lilla knubbisen är jag;) kan ni tänka er, efter MÅNGA MÅNGA försök kom jag upp på denna wakeboard och kunde åka LÄNGE! Hur kul som helst, vilken känsla!=O)
Filmade också men den kanske kommer upp när jag förstår mig på hur man förflyttar den från mobil till dator och fortfarande går att spela upp...hmm

Det var Patriks supersnälla faster som precis köpt båt, wakeboard, skidor och ring som vi hälsade på några stycken! OJ vilken träningsverk jag har i hela kroppen! Att hålla sig fast på en ring när Patrik gör allt för att man ska åka av så krävs alla muskler man någonsin haft! (även de man inte ens viste fanns;)

Nu ska vi åka ner med hö till fåren och sen kommer snart Britt, Åsa och Helena och tränar lite i hagen:) Skoj med lite sällskap!

Kram på er!

RSS 2.0