Nytt!

Ja då har snällaste och bästaste Jossan fixat min blogg så att den blev toppenfin, iaf tycker jag det!! Verkligen kul med någonting nytt! Tack så mkt Jossan!=O)

Igår var Malin T med sina flickor här och tränade och snackade lite skit, jätteroligt att ha lite sällskap i hagen så att man får en liten putt i rumpan att hålla på, Vince skulle behöva massor med träning för han är faktiskt himla duktig med tanke på den tid vi har lagt ner! Körde lite, för honom, längre hämt och han fixade det strålande bra, riktigt roligt!

Den här veckan är det fullt upp med plugg, matteprov i morgon, vilket är en skräckhistoria i sig! och sen rättskunskapsprov på fredag! Hundarna får bereda sig på en lugn vecka, mkt pga att isen på klubben vägrar att  ge med sig=O(

Menmen nu åker matteboken fram!
Ha det gott
kramar

Kloklippning och städning

Har precis klippt klorna på allihopa + Tigra så ryggen känns trots mina knappa 19 år;)












Ska snart åka upp på inskrivningen för HU-kurserna och sen blir det styrelsemöte. Gud vilket innehållsrikt inlägg va!?;)

Ha det gott så länge
Kramar


Bara för att de är finast!


















Tävling i Fagersta!

Morgonen startade 04.00, mötte upp Eva och Erika vid 04.50 tiden och sen bar det av till fagersta! Det var första gången som Vinc fick åka på tävling utan hans bodyguards så det skulle ju bli spännande;) Vi hade dock med oss lilla Xray som skulle levereras till Inger Eriksson men han blev hämtad tidigt så sen var vinc ensam i världen;) Han skötte sig dock exemplariskt! Hur cool och lugn som helst och sen när han skulle köra knäppte man på motorn och efter sen lunkade han  vidare runt, precis som jag vill ha det, min lilla älsklingsplutt(A)

Vi körde ju bara agilityklassen i och med att han redan är uppflyttad i tvåan i hoppen så mina förväntningar var låga då träningen inte varit så överrepresenterad och jag trodde att trummpinnarna skulle rusa lite för snabbt för huvudet men ack så fel jag hade. Han skötte sig så himla bra, snabb och fokuserad! GIck ju tom in och slog allihopa;) Han var lite osäker på både gungan och balansen, troligtvis för att det var första ggn på sandade hinder men jag tycker det är kanon att han känner av det och tar det lite lugnt så att han inte ramlar av och gör illa sig. Duktig krake:)

Här kommer loppet:

http://s171.photobucket.com/albums/u282/Stiinis/?action=view&current=Vincfagersta1a.flv



Jag vill ge Helena och Jill ett supergrattis också! De kom trea i agilityklassen och etta i hoppklassen och är därmed uppflyttade till klass två i båda!!! Sjukt bra de är!! Blir riktigt vassa i framtiden!

Nu måste jag kila till skolan!
Kram på er

Lite fina bilder







Om jag inte kände honom så skulle man kunna tro att han var  utvecklingstörd;O)
















Och sen några på Emelies Liss:)





















Allt för idag
kram på er



HINDER!!!

Inte f*n han jag fixa några bilder! Full rulle hela kvällen blev det. MEN nu har hindrena flyttats tillbaka och man kan träna igen!! Jag blev som ett litet barn på julafton och energin sprutade ur öronen på alla hundarna, spec Dellan som lever för sin sport;O) Tränade med dem i ca 1.5 dm snö så de fick kämpa hårt för att komma framåt men oj va bra de gick! de kutade på som skållade råttor allihop och Vinc satte toppenfina kontaktfält vilket käns skitkul till helgen! Ok han kunde inte stanna på gungan utan åkte av första gången vilket kanske inte ska ses som positivt men hellre det än en som smyger ut iaf! Får se hur det går i ridhuset på söndag dock då han får lite mer grepp under tassarna, liiite riskabelt men så sjukt roligt!!=O) Så synd att de bara är klass ett då vi bara får köra ett endaste litet lopp på hela dagen och Dell inget, menmen skit samma, man får väl springa som om det vore två lopp, lär kännas så iaf;)

Nu ska jag vila upp mig inför morgondagen, skola och sen har jag hört ryktesvägen i soffan att det är veterinärbesiktning av vilddjuren så det blir väl att passa de små busarna. Sen måste jag nog upp till klubben och stilla abstinensen lite också;)

Ha det gott
Kramar

Kass uppdatering

Fy vad kass jag har blivit på det här nu! Tar mig aldrig tid att skriva några rader!
Nu sitter jag i skolan och har håla, ska precis börja min nystartade kurs Psykologi B, kan säkert vara bra att ha i framtiden;) Har bokat in ett möte med syon också så ska vi undersöka vilka utbildningar jag ska kolla på. Börjar ju närma sig nu! Lutar åt lärare låg/mellanstatiet nu faktiskt men egentligen skulle jag vilja jobba lite som det innan jag ska börja utbilda mig men hur lätt är det egentligen att få en lärartjänst utan utbildning!? typ ingen. Det känns ju lite trist att behöva plugga i 4 år till och sedan komma ut och börja jobba och sen upptäcka att det nog inte var någonting för mig=/

Menmen det är hårt att växa upp;)

Från tråkigt grubblande till någonting mkt roligare! tävla på söndag! Yes Vinc och jag ska åka till fagersta för en agilityklass 1, synd de inte hade klass 2 också men vad gör man inte när man inte har tävlat på år och dar! Är taggad till tusen och det lär ju den lilla killen också vara:) Har inte tränat agility på flera veckor i och med att hindrena är kvar i ridhuset, ska flytta dem i kväll är det tänkt så lite hinner vi nog mjuka upp tekniken tills dess;) Ska bli sjukt skoj!

Hoppas kunna lägga upp lite fina bilder ikväll om jag hinner, har hittat laddaren till kameran så nu funkar det att lägga över bilderna på datorn!....måste bara ränsa hårdisken lite för den är smockfull, får inte ens in en liten bild på den....menmen förhoppningsvis kan jag fippla lite med det under kvällen=)

Ha det gott så länge
kram på er

Fårklippning, blodprov och foton

I fredags klippte vi alla fåren så nu är de nakna allihopa stackarna, gick väldigt smidigt dock och vinc fick vara med och jobba hela dagen vilket är supernyttigt för honom! Första gången han fick göra ett "innomhusjobb" med trångt i lagården och mycket får som inte vill göra som man vill. Han var superduktig och kunde dela av och trycka på fast att tackorna ibland sprang omkull honom med sina typ 80 kilo! Han bara reste på sig, skakade sig och jobbade på, om än lite chockad över vad som kunde hända, blev lite tuffare sen och förstod att man måste vara hård mot dom hårda;) Han är precis lagom, biter när han behöver sätta sig i respekt men inget överdrivet och fult, bara så mkt som han behöver, han har inga problem att ta sig fram där det är trångt och kryper då under och gnager lite i haserna så att de märker att han är där, mkt duktig min lille pojke!(A)

Idag har vi taget blodprov på allihop också, för Maedi Visna (stavning?) så då hade han lite mer erfarenhet i bagaget och gjorde allting prickfritt! Liiiite svårt att ligga kvar när alla får försvinner in i rännan  dock men det är en sån liten miss så det har vi glömt redan;)


Mina dator har dessutom lagt av, eller det är snarare så att batterisladden har gått sönder vilket betyder att batteriet nu är slut och jag kan inte använda datorn! Sitter vid pappas nu men måste fixa den så snart som möjligt för allt finns ju på den där datorn!



Tog lite bilder i helgen igen, hann inte lägga över alla bilder innan bateriet på kameran dog så Dellans får komma lite senare! Här har vi herr stilig;)







Lilla Meg visar vad hon har lärt sig..






Herr stilig är faktiskt ganska stark också, tar tom kamphunden när det  står manligt ego på spel  verkligen gäller!




Modig är han nog också med tanke på sin motståndare;)





Nu väntar matteplugg och styrelsemöte på klubben.....
Kramkram


RSS 2.0