Hur väl känner mina läsare mig?

Sug på den ni om ni kan;O)


http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810300726543502&a=1&


Nu blir'e kurs!
Kramkram

Tävling i Västerås

Vilken tävling de fick till Västeråsarna! Himla bra arrangerat och på en superbra plats, kunde väl knappast ha blivit bättre under en helg i oktober?=O)....

Jag och Ullis packade husvagnen kl 4 på lördagsmorgonen och begav oss iväg med min lilla Opel, den tyckte nog att det var lite jobbigt att dra husvagnen med tanke på hur hungrig han blev=O) menmen vi var framme i tid och jag började med hoppklass III, där rev vi en oxer på grund av att jag ropade på henne för fullt när hon var rakt över vilket jag så väl vet att jag inte kan göra, vare sig det är en oxer eller ett vanligt hinder! menmen alla gör vi fel ibland, även slalomingången missade vi vilket jag var uppriktigt förvånad över då hon brukar vara ganska bra på dem, menmnen som sagt alla gör vi ju misstag;O)
Förövrigt var jag nöjd med loppet och hon sprang på som tusan min lilla loppa.

Nästa klass blev agility III där det avr en riktigt rolig bana med en väldigt klurig men kul start, jag hade två alternativ att välja bland varav det ena var att försöka hålla i henne förbi slalom men att jag skulle få lite mindre tryck och en "safening" inför det kommande boxhörnet, det andra var att blockera slalom och få mer tryck i boxhörnet men risken var att hon inte skulle hinna läsa mig som då skulle bli längre bak inför boxhörnet. Jag tog det sistnämnda för jag vet hur besviken jag blir om jag går nollad på ett lopp där jag har safe:at....Det blev iaf himla bra och jag fick precis de svängar jag ville ha och hon läste mitt bakombyte och boxhörnet hur bra som helst! Vi hade inte så mkt band kvar på filmkameran så vi fick spela över loppen hela tiden men jag har starten kvar på det loppet så om ni vill titta så kolla här.......

http://www.youtube.com/watch?v=VfO0xcb0z_w

Resten av loppet var också himla bra och vi vann med ca 4 sekunder så vi var nöjda;O)



Nästa lopp på tur var Vincents agilityklass I, rolig bana det med med lite små handlingsalternativ på sina ställen, han var lite väl taggad i starten så han missade ingången på slalomet som var andra hindret, funderade också på att gå tillbaka och sätta om honom iom att han från position sittande blev en startpossition som en lekinvit men eftersom jag vet att han inte uppskattar korrigeringar så ville jag inte minska hans motivation. Kanske inte hade gjort någonting med tanke på slalomingången men i alla fall, jag vill ju ha fult ös medvetslös på den pojken=O)......Ingen gunga var med vilket jag tyckte var lite tråkigt, ville se hur han tog den nu när vi har lagt ner så mkt jobb på den menmen a-hindret två ggr i stället och jag tänkte kolla hur han reagerade om jag släppte honom lite på balansen och se om han då ville tjuva på a-hindret. Det gjorde han inte och jag avr supernöjde med alla hans kontakfält! Himla roligt att se att han har blivit mer motiverad och glad över att ta dem!! Han var också väldigt duktig när jag skulle skicka in honom i den blåa tunneln i hörnet när jag i sista sekund drar till mig handen vilket betyder att följ med mig nära runt vilket han blixtsnabbt nappade på och struntade i tunneln! Det är självbevaresigdrift för lille pojken det;O) sen var jag också supernöjd över att han kunde ta långhoppet i en så svår serpentin när jag fortsatte att springa och det stod väldigt snett, duktig pojke!! Om ni inte har förstått det så var jag vääldigt nöjd efter det här loppet!!(A) Här kommer en film på loppet....

http://www.youtube.com/watch?v=p0_6PPxtF20

Ullis och Raska gjorde ett superfint lopp i hopp III men det blev tyvärr en disk vid näst sista hindret! De blir farliga framöver, Ullis och terrierråttan;O)


Kvällen tillbringades på Västerås mälarcamping, himla fräsht ställe! Blev lite dyrt men vad gör man inte för lite el och värme?! Det blåste som satan så det var himla mysigt att sitta där med morötter och dipp som snälla mamma hade fixat=O)

Dag 2 började med en agilityklass för Dellan som bjöd på både den ena och det andra i klurighet, såg fram emot att köra den men väl där inne kände jag inte alls att jag hade Dellan med mig på kontaktfälten som dagen innan och trotts det gick jag inte tillbaka! Att det ska vara så jäkla svårt att bara vända på klacken och kräva bättre?! Menmen det var delar av loppet som jag var väldigt nöjd med så jag ska väl egentligen inte klaga, kändes inte så bra efteråt dock...

Se var det dax för hoppklass III som var en ganska lätt springbana där man fick dra in på ALLA svängar för att kunna slå sig in i toppen, det skulle verkligen bli snabbast i mål vinner på denna eftersom det inte var så himla mkt annat som kunde hända....Kändes himla bra att faktiskt vara snabbast i mål då också vilket min lilla Dellan var!=O) tappade henne lite mellan 7 och 8 innan slalom och en gång efter däcket men det räckt ändock till en seger, KUL!!=D Känner mig som en liten barnrumpa som blir superlycklig när det blir resultat! Här är filmen på det loppet....

http://www.youtube.com/watch?v=xrcrKJuHb6w

Menmen på hemvägen stannade vi till i Hummelsta och köpte lite synderier som vi snaskade på i bilen! Man måste ju få fira liiite när man är så nöjd med sina små hundar, Meg var ju såklart med som coatch hela helgen och även hon verkade sköta sitt jobb exemplariskt!=O)


Nu har jag lov en vecka så nu ska jag göra massor av sånt jag inte hinner när det är skola! Har dock massor att plugga ändå men vafan, det kan jag göra på söndag kväll;O)

Ha det gott allesammans!
Kramar

Distans och test av kameran...

Inte var det någon sommar och Juni när jag vaknade idag heller=O(...


Men idag är jag hemma och har pluggdag, det brukar mestadels bli min "vara med hundarna dagen lång dag" men den här veckan har jag så himla mkt att göra så det hinns inte med. Började med kloklippningen men jag fick kramp i fingrarna efter en hund så Dell och Meg får sitt ikväll=O) Testade kameran lite inomhus med tanke på det regniga vädret, funkade kanon och här är då Vinc lilla tass=O)...Himla skarp och fin, med den gamla kameran hade det bara blivit ett suddigt streck om jag fotade så här nära!



Nu skriker rättskunskapen att jag inte har tid med det här mer...

Plugg

Har massor med plugg, veckan kommer att avslutas med två matteprov och ett i rättskunskap...himla ansträngande och tråkigt. Kommer nog inte hinna träna nån agility med hundarna men de får helt enkelt köra på rutin i helgen;O) får jobba desto mer på bollen och försöka hinna ut i skogen ett par svängar! Nästa vecka är det iaf loooov!!! DET om något ska bli himla skönt! Då ska här fotas!=O)

Nu ska jag kila isäng och hoppas att jag vaknar upp igen till strålande solsken i tid ungefär runt början på juni!




En helt vanlig j****a skitdag

  • Vaknade på helt fel sida idag, i soffan dessutom! Kom hem vid ca 11 lr 12 igår efter middagen och då tänkte jag kolla film vilket jag också gjorde men sen somnade jag i soffan, vaknade runt 8 på morgonen, skit trött, och släpper ut hundarna på tomten, går tillbaka till soffan och ska bara vila ögonen en stund. Vaknar igen 9, hämta in de stackars hundarna som sitter och fryser på trappen.
  • Tar med mig alla hundarna (dvs mina + pappas) på en prommenad, blir skitirriterad över att alla springer som idioter och det är helt omöjligt att få ner Vinc i tempo för han lyssnar inte för att tre hundar hela tiden sliter i honom från alla håll!
  • In plugga massa matte C, helvetiskt brottom, prov på torsdag OCH fredag.
  • Ut med alla hundarna igen, lika irriterad över att alla springer skiten ur sig utan att hålla någon koll över huvud taget! Jag blir grinig vilket resulterar i att Dellan bara ska gå bakom min rygg, ett fenomen vi har jobbat med i få se nu 3 år!! = jag blir ännu grinigare.
  • In, ställde mig på vågen, kan dagen bli värre!? Nyttig lunch....
  • Plugga mer matte, fattar ingenting + att jag är för trött för att över huvud taget sätta mig in i alla problem!
  • Ut med hundarna igen! Tog mina för sig den här gången och de promenaderna är ju alltid trevliga. Men sen skulle jag åka ner med hö till lammen, lämnade mina och tog med mig pappas. Roy ska ständigt valla Patch, som är superduktig och springer bakom fyrhjulingen, vilket resulterar i att Roy springer precis framför! Jag blir skitirriterad och inser att han varken har respekt för mig eller fyrhjulingen och ger snart upp. Hos fåren ska jag kliva över en liten "grop" men missbedömmer avståndet och sätter ner hela foppatofflan i vattnet (kan inte ha andra skor iom skavsåren sedan igår) och blir genomblöt! Hör nere från fåren hur Vinc skäller i hundgården! Blir skiitirriterad.
  • Åker hem för att tala om för Vinc att så beter man sig inte i en hundgård varpå jag seda åker en sväng med pappas hundar. Iom humöret och Roy så bestämemr jag mig ganska snart för att vända, för Roys bästa.
  • Sen blev det matning av alla hundar, inget spec att irritera sig på men humöret var ju inte på topp direkt, ska mata Lisa (lagårdskatten) och när jag häller ner maten i skålen puttar hon, som keliga katter gör när de vill visa sin uppskattning, till matburken så att all mat hamnar på bordet ist för i skålen. Plockade upp kattmaten och promenerar hem. Nu sitter jag här och ska plugga vidare, ibland vill man bara dra täcket över huvet!

Men egentligen varför klaga på sånna ilandsproblem som dessa! Som bilden uttrycker det så skulle det ju faktiskt kunna vara värre....


Jihooooo!!

Mamma har fått en asbra kamera i 50:års present av pappa!!!!=O) Jag kanske lånar den ibland(A) Fan va roligt!!

Nu ska jag packa ihop träningsgrejorna och åka till klubben och träna, sen ska jag åka in och möta upp mamma och pappa med vänner i sthlm, efter deras teaterföreställning, så ska vi ut och käka. Mysigt=O)

I morgon kanske det blir lite fotande av hundarna om de inte insisterar på att ta kameran med sig över helgen;O) Vem vet de är ju trotts allt mammas kamera!(A)

Ha det bra så länge
Kramar

träning och sektormöte

Nej jag är inte medlem i någon religiös fanatisk grupp utan självklart pratar jag om agilitysektorn, en liten fanatsik grupp i och för sig;O)

Tränade med Sarah, Tosca, och Ullis me bt:arna och Troja innan mötet och jag tränade mest snabbhet och säkerhet i slalom, Vinc fick köra sitt första slalomblindbyte vilket han inte hade några problem med alls, tacka vet jag koppelmetoden i slalom! Nått jag varmt rekomenderar till de som ska träna unghundar! Sen fick han träna hoppteknik på nära låga hinder samt på lite längre men ändå studshopp på högre höjd, klarade allt galant och inte en enda bom har fallit till marken=O) Han tjuvade lite på ett kf på  balansen men förutom det så hade han toppenfart och positiv attityd hela vägen ner, börjar få upp huvudet lite på honom så att vi sliper smygandet ner, kanske inte riktigt vad vi föredrar;o)  Dellan fick även hon köra lite hoppteknik på låg höjd och sen lades vikten på kf vilket hon skötte fint! Glömde bort sig på en uppfart men förutom det så skötte hon sig exemplariskt. Megen fick återigen träna krokhanden som idag inte riktigt komms ihåg, mer träning!;O)......Ställde upp en målraka efter balansbommen också som de fick ösa ifrån mig på, nyttig träning som man kanske inte tänker på så himla ofta!

Mötet var det bara jag, Sarah och Ullis som gick på så det blev ett snabbt möte med lite bra diskussioner om huruvida man skulle ha en egen bana hellre än att leva "klubbliv", det är inget vidare faktiskt! Och jag tror knappast att "bruksfolket" skulle sakna oss....

När jag kom hem så höll mamma på att baka tårta (fyller halvägs till 100=o) på söndag!) så jag fick ett återfall från min lite mer nyttiga period och rengjorde lite skålar(A) menmen nu ligger jag här i sängen, med Meg trygt vid min sida, och har helt förträngt matten! Kör ju ändå bara fast och det gör mig mer irriterad än någonsin!!

Sov så sött gott folk!
Kram på er!


Härlig träning!

Idag var det en sån där toppenträning!! Var inte ensam och tränade men ensam vid hindrena vilket jag i vanliga fall brukar tycka är ganska trist men idag var det himla skönt och nyttigt!! Har varit mkt de senaste dagarna och jag har knappast varit ensam alls men så idag var det liksom bara jag och mina älskade hundar!  Vinc gick som en skållad råtta och när man ger honom en rak linje så trycker han på för allt vad han är värd, om man däremot inte ger den så blir det stooora svängar, menmen det är ju inte bara hundarna som ska utvecklas!;O) Kontaktfälten gick också himla bra idag, när jag inte låter honom stå så länge utan släpper honom så fort hans framtassar nuddar marken så får han en högre fart nästa gång. Antagligen för att han inte satsar på att ställa sig så bekvämt och stabilt utan bara är berädd på att springa vidare, testade en gång att låta honom stå kvar för att se om han klarade av det (så att jag inte riskerar att han tillslut inte kan stanna för att han inte är berädd på det) vilket han gjorde som ett litet ljus!
Dellan prickade 10 av 10 svåra slalomingångar och 1 av 1 klockrent kontaktfält! Kändes himla säkert och trygt=OD...Blev inte riktigt den träningen jag tänkt för Megen utan jag körde lite påminnelse om vad hållhanden betyder vilket jag kom på att jag nog inte hade kört så mkt på henne, lr det visade sig kan man säga=O)! Men det blev bra till slut och hon fattade poängen väldigt snabbt! Även hon fick köra lite slalom och ingångar, 8 av 10 inte fullt lika svåra som Dellan men det tycker jag är mycket bra ändå för att vara Meg=O)

Vet inte om det var mitt braiga humör som gjorde att träningen gick super eller om det berodde på nått annat för allt vi gjorde gick bara som på rälls! Alla kanske hade prickat in en bra dag kan tänkas=O)! Nu ligger de alla tre trötta och belåtna vid mina fötter, precis som det ska vara med andra ord!

Idag har jag fått en, förhoppningsvis, toppenbra film av Jocke.......En av mina favoritfilmer är save the last dance, trailer kolla här och nu har jag fått tvåan!!! trailer kolla här den kommer ju aldrig kunna ta originalet men ser iaf fram emot att krypa ner i sängen och kolla=O)
Matten har jag gett upp nu när jag bara kör fast och det står ett stort frågetecken efter de senaste 4 talen!

Hoppas träningen i morgon blir lika bra som dagens, och gången därpå osv!!=O)

Undrar vad annat konstigt man skulle fördriva dagarna med om man inte hade dem som evigt väntar innanför dörren tills man kommer hem!?! (trots att de flesta säkert anser att det är just konstigt det man håller på med;o)


My Precious

      

God natt allesammans!
Kramar

Håla

Sitter i skolan och har en stor håla, vi har inget att göra och snart väntar min framtid.......trååkigt, ännu tråkigare är den nya tävlingskalendern för 2009 där jag just upptäkte att Vinc får tävla EN!!! gång (i Kista) och sen får han vänta till ca April innan nästa!! Det var ju astråkigt!

Menmen Dellan får ju tävla desto mer, fyra dagar i Kista och sen Åland!=) Himla roligt! Längtar redan nu!!

Menmen i kväll ska vi träna, ska köra nybörjarslalom med Vinc för att han ska få upp självförtroendet mer, jag tränade lite svårt sist och jag vill inte att han ska bli osäker. Sen ska jag köra lite hoppteknik med honom också!
Även Dellan ska få träna lite på slalom, dock mer ingångar och sen ska vi träna lite effektiva skickningar och boxhörn. Meg får också träna boxhörn och att svänga tightare runt enskilda hinder. Sen nöter vi ju vidare på fotpositionen och ställandet=O)

Nu ska jag nog slå mig ner i en soffa och snacka lite skit.
Kram på er!

Kurs....

Ja då var man hemma från kursen då, idag fick de en och en släppa sina hundar lite avsides och träna inkallning vilket jag tycker fungerade ovanligt bra!! Alla kunde kalla in sina hundar när de ville och alla hundar var superglada och lyssnade gallant! Undrar om jag har fått en ovanligt duktig allmänlydnadskurs efter vilka historier jag har hört!=O)

Nu sitter jag och läser religion till vår diskussion i morgon och snart ska jag kura ner mig i sängen till nån gammal film att somna till=O) Fick in lite hemgjort äppelmos av farmor så kanske man ska slå till;O) Så himla gott!

Nej sov sött gott folk!
Kram på er

Fy fan vad jag vill ha!!!

http://agilitymalle.no/ gå in på valper.......jävlar, har nog aldrig velat ha så mkt som nu!

Jag som precis började kolla runt på kennlar med bra mallar och funderade på att ta kontakt med några så att jag vet vad jag kanske ska ha om ca 5 år och så dyker bästa Cirkus upp med tidernas valpkull! Man kan ju bara hoppas att han kanske spar en bra liten tik som han ska avla på i framtiden!!=O) Man  kan juj drömma i alla fall!!


Idag står det i alla fall kurs på schemat, Denise och kelpie Gimli kommer om ca en timme, sen bär det av till skolan och sen vidare ner på "stan" för raggning av sponsorer till vårt " Save a Head UF" som säljer snygga designade cykelhjälmar för barn;O)

Sen blir det hem, in till klubben och träna och sen vidare till medborgarskolan för allmänlydnadskurs.

Tjing så länge!

Hur vet du när du är hundnörd?

Konversation

Kompis 1 - Lessnar du aldrig och känner dig trött på att tävla?
kompis 2 - Ja, jag brukar ju ledsna på fotbollen ibland och tycka att det är jättejobbigt att spela vissa matcher på helgerna och dina tävlingar är ju dessutom HELA helgerna!
Jag - Nej jag tycker ju att agilityn är det roligaste som finns!=O)
Kompis 1 - Men känner du inte att du någon helg bara skulle vilja gå ut och ha skitroligt med andra människor än hundmänniskor?
Jag - Jo jag är ju ute när jag är hemma men om jag får välja så åker jag ju hellre på en helgtävling i agility, där har jag ju dessutom många av mina vänner.
Kompis 2 - Inte ens om det skulle komma 20.....nej 30 skitsnygga högskolekillar på festen!?!
Jag - Nej inte ens det!

Haha tänk vilken värld man lever i!!!=O)

Skola

Ja då sitter man här igen då, måndag morgon och straxt min framtid....känns himla bra att jag redovisade mitt yrke (optiker) i onsdags för då kan jag bara sitta och planera min kurs på medborgarskolan i morgon kväll, 2 flugor i en smäll, det gäller att vara effektiv ;O)

Jag har totalt glömt bort att berätta hur man prenumererar på den här bloggen, Mette berättade det för väldigt länge sen men som sagt minnet är bra men kort.....du trycker iaf på den lilla randiga, oranga sympolen på höger sida om bloggen, nedanför kategorierna... Om ni inte vill det så gå med i bloggkoll som håller koll på vilka bloggar som 'är uppdaterade åt dig, ganska bra faktiskt!

Idag blir det en massa plugg av matte för det har jag ju givetvis inte hunnit med men förhoppningsvis blir vädret lite bättre så att hundarna kan få sig en liten walk i skogen.....

Hej så länge
Kramar

Bilkörning

Fick lite bilder av Jossan som hon tog när vi var ute och åkte i fredas, var ju tvungen att ge henne en liten åktur i "nya" opeln. Syrrans tidigare bil! Älskar den verkligen, den är så perfekt på alla vis! Lagom stor för mig och mina hundar och om några vill åka med så finns det gott om plats men den är inte för stor och klumpig och bästa av allt ,den har en bra cd spelare med bra högtalare och den är superlätt att parkera med;O) BÄST helt enkelt!






Jag och den ÄLSKADE bilen=O), synd den inte var helt min!!(A)






Tro det eller ej men idag har jag faktiskt avrit på friskis och svettis och hoppas loss=D det var ett ganska tråkigt pass men jag får säkert träningsverk ändå ska ni se;O) synd man inte har mer tid för det är faktiskt riktigt roligt (trotts töntstämpeln)!

Nu blir det film i sängen!=O)
Kram på er

Bad och bilder

Dellan och Vinc var så himla förskräkligt vidrigt smutsida så jag avr tvungen att bada dem idag, mamma förbjöd mig att ta med Vinc upp på rummet till natten, så illa var det;O) Så idag åkte de in i duschen en sväng för att sen komma ut som lurviga bollar......

En Dell utan lockar är som glass utan kolasås, naket!!



Tog lite kort på kära lilla Vinc i vallhagen, tänk va fina bilde rman hade kunnat ta om man bara hade en bra kamera!! Det är väldigt fina poser på honom men så gott som alla är suddiga=O( Men motivet är i alla fall stilren och snygg, och bäst av allt, nybadad;O)

 












Meg ville ju självklart också vara med! Här försöker hon efterlikna en utställningsaussie;O)




Tjing så länge!


Ja så var det helg igen

Skulle egentligen ha varit på Mälarö och haft kurs hela helgen men de hade skett ett missförstånd mellan några personer på klubben om annonsering av kursen på nätet m.m. så det var inte så många som viste om det. Vi tyckte då inte det var någon ide så vi ställde in den. Lite tråkigt men egentligen var det nog väldigt bra för min del med tanke på hur mycket jag faktiskt har att göra=O/ Trött på skolan nu med alla arbeten och prov som tynger över helgerna. Denna helgen ska jag ha skrivit ett religionsarbete på ca 15 sidor och jobba ikapp 7 sidor matte C!! Känns sådär men jag började iaf  dagen med att ta bilen (fortfarande lyckokännsla;O) in till klubben och träna.  Idag körde vi (jag och Ullis) bana, valde såklart en från VM;O)

Vinc kontaktfält på a:et gick inte så bra som jag hade hoppats och han smyger ner vilket jag inte vill ha, blir så himla svårt när det blir en grej av det och speciellt på honom iom att han är så känsligt för sånt. Släppte honom lite tidigare för att få upp farten ett par ggr men tredje gången jag gjorde det så hoppade han från mitten.....ojojoj...inte träna så något mer tror jag=D Menmen han går i vilket fall som helst väldigt bra på resten och nu när gungan har släpt så tar han den på nolltid!!=O) Han börjar också lära sig se på hindren hur högt han ska hoppa så nu har vi bara längden av hoppkliven kvar att träna på. Lite hoppteknik och mer erfarenhet så blir det nog bra=O)


Saknar verkligen sommaren och tävlingarna nu när det är så himla tråkigt och kallt.....dessutom känns det som en evighet till nästa tävling även om de bara är 2 v. lr nått? Västerås är det iaf....

Hittade en liten rolig bildserie på Mig och Dellan från värmlandsveckan, båda två ser lite förvridna ut i våra små ansikten men vi fick iaf en bra sväng;O)

Om jag inte minns helt fel så är det Emelie Norrman som har tagit bilderna! Väldigt roligt att se en sväng i stillbild faktiskt!=O) Tackar för det!!

Jag har lite svårt att inte vifta med "fel" hand vilket syns tydligt då jag har börjat lägga den handen på höften för att inte glöma bort att jag inte får vifta med den. Syns tydligt här=D







Å så tillbaka....




Åååå vad jag vill ha sommar och tävlingssäsong!!!!

Himla mkt nu

Dagarna bara springer iväg och jag har aldrig någonsin pluggat så mkt som nu!! Mamma och pappa kom precis hem från Norge och syster så det har varit fullt shå här hemma=O)

Har inte tränat Vinc i vallning sen vp:et men igår körde jag igenom honom på en lite större tackgrupp vilket gick så himla jävla bra! fy vad duktig han var, hämtade sådär perfekt med fin utgång på första försöket och samlade ihop den något utspridda flocken! Sen körde vi lite fråndrivning me de tröga fåren och han mörsade på som bara den! Toppen!
Har under kvällen dessutom spenderat åtskilliga timmar pratandes med Mikaela Prim (kennel Emenem) och man blir ju nästan lite sugen att satsa lite mer på vallningen, speciellt när man har en sån kanonhund! Synd att kasta bort det menar jag=O)

Anledningen till att Mikaela kom på besök var för att hon lämnade Fay för parning med boris så  vi hoppas att det går bra och att det blir många små fay-boris knoddar=O)

Nu ska jag kolla på en välförtjänst film, nerbäddad i sängen med Meg som fotvärmare! Filmen är den grymt bra "the notbebook".....Can't be any better!


Kram på er!

Bak och SM

Hej hopp!

Just nu sitter jag och är helt färdig med mina uppgifter i naturkunskap och provsmakar lite kakor som mamma precis har bakat!...Kusin Teo fyller år i helgen och önskade sig mammas specialkakor så då passade hon på att baka lite allt möjligt på samma gång=O) Himla mysigt!

Har fått lite uppdatering från SM av Maria Olsson Knutas som sitter på förtsa parkett i sekreteriatet! Praktiskt!=O) Pappa kom iaf till final med Dottan och där gjorde de ett ok race men tiden tog tyvärr slut i sorteringen, tydligen var Dot väldigt trött där så det kanske hade med det att göra, vet inte riktigt.
Och nått jag verkligen uppskattar på detta SM var att det kom djurskyddinspektörer/jordbruksverket (vet inte riktigt vilket) som gick runt och kollade hur stora burar folk hade i bilarna och hur hundarna hade det där! Man kan ju hoppas att, inga namn nämnda, fick sig en och annan avhyvling och att det faktiskt åtgärdas. Några fick lämna sina personnr till dem så antagligen togs det upp hos några iaf! Himla bra att det görs nått åt detta!!! Många var tydligen lite nervösa över detta iaf!

Pappa kommer ju iaf inte kokurrera med sina poäng i finalen men man kan ju hoppas att bäste hund får vinna=O)

Skulle ha åkt och tränat idag men iom att det vräker ner så skippade vi det och tar en offtrackis ist, har vallhundskurs lite senare så vi blir nog tillräkligt blöta ändå!;O)

Nu ska jag flytta fåren och sen ska jag planera lite utförligare till kursen på tisdag.

Kram på er!

Lite sen sist....

Jag har ju fortfarande inte pratat om VM resan men nu känns de nästan lite sent så jag skiter nog i det. Det var en grymt kul och intessant resa där Åsa helt klart var höjdpunkten, fan va bra lille Erik och hon är!! Har massor av inspiration nu efter resan!!

Har ju inte tränat på väääälldigt länge nu iom Dellans behandling, körkortstagandet, massor med skolarbete, VM och ännu mer skolarbete! Tror det är hela 3-4 veckor sen sist! Det är snäppet på rekord för oss=O) Menmen igår bar det iaf av till klubben för lite träning! Linnéa hade kurs så jag fick nöja mig med de hindrena som var lediga. Det gick himla bra frånsett att Vinc ramlar av gungan 75% av alla gånger han springer över den. Måste träna mer på det. Tränade lite på slalomingångar, skickningar på tunnlar och lite serpentinträning efter att man har skjutit ut dem på hindret först....Gick himla bra! och så roligt det var, saknar verkligen att träna när jag inte kan eller hinner!! I helgen blir de mer av den varan.

Den här lilla vilan lärde även VInc att man kanske inte måste göra någonting varje dag, väldigt nyttigt!!



Idag ska jag plugga så in i norden i skolan så att jag slipper så mkt av det i helgen, har väldigt många smålektioner på fredagar, bland annat idrott vilket friskar upp mitt på dagen! Har för mig att vi skulle vara ute med bollsspel som aktivitet, de är roligt det=O)
Efter det blir det offtrackis med de små hundarna och middag med mamma....pappa är ju på SM i helgen så då blir de "kvinnomiddag" här hemma;O)
Sen blir det nog utgång me några vänner, om känslan infinner sig, vilket den troligtvis gör=O)


Om ni har glömt hur de snyggaste hundarna ser ut så kommer de här;O)












Nu är det duschen som gäller!
Ha en toppendag, kramar

RSS 2.0