Ursh!

F*n vad jag hatar att ha ansvar över agilityn på klubben, har tagit över efter toppenbra Angelica när hon flyttade för några månader sedan och jag har redan totalt lessnat! Ska samla in anmälningar till ridhusträningarna och bara det har tagit ex antal timmar, att lägga in allas jäkla mailadresser tar ju en evighet! Och sen när jag väl skickar ja då skickas det till ALLA i min adressbok!!! Jises man kan ju bli irriterad för mindre!
Även om jag precis har bytt mail så har jag ändå hunnit lägga in en massa som inte alls skulle vara intresserade av vår ridhusträning! Så som alla mina lärare, mina ickehundvänner, släktingar, sponsorer till UF-färetag man driver i skolan m.m. Till och med ABC-gruppen som säljer studentmössor fick en förfrågan om att komma och träna i ridhuset;O) skrattretande men fruktansvärt irriterande!

Så alla ni som har fått mail av mig som vet me er att ni inte tillhör Roslagens BK kan ju kasta det och hoppas att ni inte får några fler vilket ni säkerligen kommer att få nästa gång jag ska få ut information;O)

SUCK och stön, jag är verkigen inte en föreningsmänniska över huvud taget, är alldeles för egensinnig och egoistisk för det! Jag har tagit på mig ansvaret för att jag ska kunna träna på hindrena typ, synd man inte hade en egen bana hemma! MEN snart har jag en väldigt nära mig som jag kommer att få träna på, LÄNGTAR så himla mycket och då kan jag sluta engagera mig där uppe där så många ändå bara pratar skit och är allmänt oense.......



Vilket klagoinlägg det blev.....menmen ibland måste man få ha såna också!


Kram på er...

Töväder

Nu börjar all den snön som har kommit att smälta! Fy f**n säger jag bara, vilket gegg det kommer bli när en halvmeter snö + enorma snöhögar ska förvandlas till vatten!

MASSOR med snö!

Det slutar liksom aldrig snöa! Iof klagar jag väl inte så värst mycket iom att bussarna inte går så jag kan inte ta mig till skolan, hehe...Blev fotning av hundar i snösimmning istället:

Hundarna verkar inte klaga iaf!....nästan så att man tror att de har saknat den!











..Tea med sina korta ben hade det lite kämpigt att komma frammåt fort....













Varför känns det alltid som att det är en och samma spillevink som ställer till det på våra gruppkort?;O)










....kanske det blir blandrasvalpar efter dessa två, blandning katt och hund?=O)






Så det var allt för idag, att tilläggas bör att det snöar fortfarande!!!
Kramkram

Läst på tjuvlyssnat.se!

Gymnasieskola, Blekinge


Tjej ~16 (till ett gäng killar): Haha, visste ni att det finns långhåriga kinesiska nakenhundar!?
Killarna (verkar måttligt intresserade): Aha?
Tjejen: Men! Det är ju helt konstig, eller hur? De kan ju inte vara långhåriga nakenhundar!
Kille ~16: Jag kan vara hårig fast jag är naken...

Han har en poäng faktiskt;O)


Första riktiga snön!

Ja då har det blivit ett vitt lager på marken och i träden då, fint men ack så jobbigt! Tog med mig kameran ut på morgonprommis så här kommer resultatet:

    
  

 

Trotts att det inte syns på de övre men det var faktiskt ganska högt!



Vinc väntade på ett OK som aldrig kom=/



hehe....






Meg fick i uppgift att backa uppför kullen;O)









Undrar om man skulle bege sig till sthlm och handla lite julklappar? Eller kanske baka lite lussebullar?=O) Vi får se vad det blir!
Kram på er så länge

Glömt!

Har ju glömt att nämna att Dot numer är parad med Boris så snart blir det små valpar hos Erkens!=O) Ska bli trevligt!

Pappa och Dottan



...och Borran utan pappsen



Sen har vi fått den första lilla snön också, bra att det blir lite ljusare men jag ser ridhusträningarna framför mig..huuaa!

Ha det gott
kramar

Mässa och ny granne!

Mässan gick finnemang faktiskt, vi delade ut broschyrer för fulla muggar och många ögonbryn höjdes över våra snygga hjälmar, bilder kanske kommer ut när jag får hem dem, glömde ju såklart min egen(mammas) kamera hemma=/

Dessutom kan man ju nu konstatera att hundarna och jag har fått en ny granne under våra träningspass, Anders Eklund i egen hög person har flyttats och sitter nu på Norrtäljeanstalten precis bredvid klubben! Guud vad mysigt det känns! Rymmer han (vilket ska tillläggas att folk faktiskt har gjort ifrån denna anstalt trots säkerheten) så är det kanske honom man stöter på under upp-eller nedvärmningsprommenaderna!! Hua!

Här är det, fängelsett fotat från agilitybanan.....det är iaf utbyggt med stängsel nu så man kan ju hoppas att de håller sig inne!...

 

Nu ska jag kila och duscha så att jag inte kommer färsent till den lilla skolan..
Kram på er

Lång tid!

Får ta och skärpa mig nu! har inte skrivit på väldigt länge men jag har helt enkelt inte haft nått att skriva eller någon lust heller för den delen.

Det blev inget Rättvik för oss för Vinc hostade under veckan innan så jag vågade inte riskera någonting ifall att det skulle vara kennelhosta. Honom går det ju ingen nöd på i och med att han är vaccinerad men det känns ju dumt att smitta ner andra för det. trist för jag hade verkligen sett fram emot Rättvik, de brukar alltid vara så himla bra tävlingar där och som jag förmodade så var startfältet stort. Men å andra sidan så har jag ju lite svårt för höga ljud så av diskussionerna på agilitylistan att dömma så kanske det var bra att jag var hemme;O)

Blev ju heller inget besök hos Helena och Jills som vi hade planerat in denna helgen i och med inkubationstiden (stavas?) så det var ju trist, svårt att hitta helger där båda kan osv. Menmen det kommer fler chanser!

Istället kom systeryster och hälsade på! Träffade henne i Maj senast eller nått tror jag så det var behövligt=O) Hon gav mig lite tips med Vincents träning men först tyckte hon att jag nog skulle träna lite lydnad på honom, typ stanna, hehe undrar varför!?! Vinc, som inte hade tränat överhuvudtaget innan han började hosta och sen när hostan kom blev det ju bara koppelpromenader, exploderade i  hagen;O) Menmen hon gillade honom iaf;O) Det första hon sa när hon kom hem på fredagkvällen och klappade på Vinc var: Fan va hård han är! hehe min knutte!
Lite shopping hann vi med under lördagen också men annars blev det inte så mkt gjort, eller jag städade iof lite på söndagskvällen innan jag åkte in på ledarmöte och sen friskis men sen blev det soffan=) Var ju gratis på alla aktiviteter på frisis denna veckan om man hade icakort så jag tränade sönder mig lite onsdag & torsdag, med gymm spinning, friskis och åter gym, gissa om jag hade svårt att röra mig? Menmen nu är den veckan slut och jag får återgå till den traditionella stavgången;O)

Jobbar som tusan med UF (ung företagssamhet) nu, ska ha mässa i morgon så vi måste fixa allt som ska finnas med i vår monter m.m. så att vi kan få så många sponsorer som möjligt! Skitjobbigt och inte alls så inspirerande faktiskt, bara en väldig massa jobb och orosmoment!

Nu måste jag kila på lektion!
Ska försöka uppdatera lite oftare nu men kram på er så länge!

Lugn kväll

Idag fick jag sluta 4 timmar tidigare i skolan pga av håla de sista lektionerna, känns som en dröm! Satt kvar och gjorde lite uppgifter som skulle vara klara på fredag så när jag kom hem hade jag ingenting att plugga!! Helt otroligt! Eller ok hade jag letat längst ner i väskan så hade jag säkert kunnat plocka upp nått som kunde skrivas ihop eller liknande men inget som det var panik med och som behövdes lämnas in under den kvarvarande veckan! Himla skönt och hundarna kunde få sig en ordentlig promenad.

F**n vad jag vill tillbaka till sommaren!

Här är njutbara bilder från skånebesöket hos Elin!











Fy vad jag vill träna i värme och på torrt varmt gräs!

Nu får jag väl kura ner mig under täcket för att hålla värmen
Kram på er

Kurs

Redovisningen idag gick toppen!! Mitt lilla trick att berätta en snyftarhistoria i början föll lärare och elever i smaken och jag behöll intresset och avslutade suveränt! Hatar verkligen redovisningar men denna var jag faktiskt nöjd med!=O)

Har precis kommit hem ifrån allmänlydnadskursen, 7:e ggn ikväll så nästa tisdag blir sista, faktiskt himla skönt för det börjar bli lite mörkt och kallt där vi håller till, långkallingarna och raggsockorna åker på varje gång=O)
Gick bra och jag använder mig  ofta av mina hundar som störning och idag fick Vinc göra debut, när man har kurs måste man ju veta att de kan sin sak och inte hittar på dumheter och jag har inte litat på honom till 120% när det gäller att ligga still när andra hundar går fram till dem och spänner m.m. Flickorna är vana och kan det där, de litar på att jag inte låter "elaka" hundar gå fram så de tittar bara på mig och ignorerar den andre. Vinc skötte sig faktiskt exemplariskt och även om han tittade på de andra så fanns inte ett enda tecken på att resa sig. Kursarna fick öva på att gå förbi och bibehålla kontakten trotts att de var väldigt nära en annan hund och han fick ligga som testhund, rynkade inte ens på näsan när de hoppade runt och skällde på honom. Duktig pojke!! Det liksom tar sig sa mordbrännaren;) Kanske han kommer kunna  ta över efter Meg trots allt;O)

Nu ska jag dricka lite te och sen sova!
Ha det gott kramar!

Redovisning..

uuu...har nationella prov i Svenska - muntligt om 20 min! Gillar't inte så vi får se hur det går. Jag ska iaf prata om grupptryck och spåra runt lite på poitivt sådant och negativt. Menmen vad kan man göra mer än att prata?

Angelica kom och hälsa på i söndags för ett träningspass, gick toppenbra för oss båda och det blev himla bra träning. Nått jag har kommit underfund med är att det är enorm skillnad på Dell och Vincent när det gäller att ta för sig på banan. Dell ser på mig när jag gör framförbyten som glider över hennes linje och anpassar sig efter det men om jag gör det lite för sent så saktar hon ner på farten och ser till att jag hinner göra mitt byte, en väldigt snäll hund med andra ord. När jag däremot gör samma grej med Vincent så gäller det att hålla undan benen för han skiter blanka f**n i om jag står ivägen eller inte. Jag kom på mig under loppet (på en väldigt svår bana vi hade ställt upp där det krävdes att man drog med sig hunden i många svängar) att jag var rädd när han kom ångandes. Jag springer och blir enormt stressad över att han kommer så nära mig för att jag vet att  han antingen klipper min hand för där finns leksaken eller så plöjer han in i mina knän för att jag står ivägen för det han har i sikte. Bra att han har ett enormt driv men kännslan när han kommer emot mig är egentligen inte så positiv utan känns mer skräckinjagande än häftigt!=O)

Nu måste jag kila och prata!
Hörs
kramar

Träning


It might be the best thing in the world...


Bilder....

Sorry Helena, jag tycker egentligen att de där utmaningarna är ganska kul men just nu orka jag inte skämma ut mig;O)

Jag har testat nya kameran idag, tror att det vore bra om man lär sig alla inställnigar innan man börjar för det blev en del ganska suddiga menmen några blev iaf bra. Blev bara på Vinc för när jag var färdig med honom var jag så blöt om knän och rumpa av allt krälande så jag beslöt att ta flickorna någon annan dag=O)

Här är resultatet:







Jag sa i helgen att jag nog tyckte att Vinc var lite tjock.....men jag tror de är lite muskler också;O)










SÅ det var det och kameran är invigt på riktigt, nu ska jag göra iordning en muntlig presentation till skolan börjar igen på måndag, suck och stön

Kram på er


RSS 2.0