Mkt att stå i!

Oj vad dagarna går undan! Efter SM har jag jobbat nonstop varje dag och det återstår nu endast 3 veckor innan jag inte vet vad jag ska göra! Först semester såklart men vad, hur och med vem är inte klart ännu;)

Vi kan ju ta den senaste tiden i lite etapper.

Studenten
Vilken dag! Sjukt jävla härlig men fylld med massor av tårar! Gud vad jag kommer att sakna alla!

SM
Väldigt trevlig resa med Patrik, Ullis, Angelica och Ola som bästa sällskap. Angelica kom förövrigt 4:a med korthåriga collien Echo! Sjukt bra!

Ingen större hitt resultatmässigt för mig dock men oj vilka duktiga hundar jag har! De var grymt duktiga och gjorde precis som jag sa, förutom Dellans flick i individuella hoppklassen då förståss, men det är ju brist på bra träning så man får ju skylla sig själv! Hon gjorde det ju säkerligen inte för att jävlas;) Vincent som fick hoppa in i laget Perfect Precept gjorde kanonlopp och jag var nästa gråtfärdig när jag kom i mål på båda två, så liten och så duktig på en så stor tävling! Grymt nöjd med min lille prins!=O)

Jobb
Är väl ungefär det jag har hunnit roa mig med under den senaste tiden, har jobbat enormt mycket men det har varit väldigt roligt också. För de som inte vet jobbar jag på Erkenlaboratoriet (hör till uppsala universitet) som tar in utländska studenter som ska gå på forskarskola under 4 veckor, jag lagar deras mat och tar hand om dem när de inte pluggar, dvs jag leker med dem!=O)
De är ju alla i min ålder så man spelar fotboll, flytvästruggby, visar hur svenskar firar midsommar, åker på resor till muséer, grönalund och lite annat smått och gott. Ganska trevligt faktiskt!

Annars har jag faktiskt för första gången i mitt liv kört en "cross" lr en typ av iaf, Fiddy kallas det tror jag. Patrik har precis köpt en för att öva upp sig på efter en skada i knät vid en vanlig crosstävling, och fy satan va roligt det var! hade jag inte haft hundar hade jag garanterat börjat med detta istället!=O) Grymt roligt! Skulle vilja köpa en men har liksom inga ställen att köra på, pappa lär inte vara ett stort fan av att låna ut sina åkrar till en crosskörande dotter;)

Filmer och bilder
Jag har fixat filmerna från SM på min dator men eftersom min laddningssladd återigen har tackat för sig så kan jag inte lägga upp dem, kan bara låna pappas och skriva på=( men de kommer så snart jag (pappa) lyckas laga den! Då lär det också komma en del bilder från studenten!

Några snälla skälar har fotat Dellan på SM, de jag har hittat är dessa två, toppenfina tycker jag!



Foto: Ida Pettersson





Foto: Louise Eriksson


Nu ska jag flytta fåren och ta en promenad med guldklimparna!
Ha det gott
Kramar!

Student och SM

Känns som att jag har tjatat om denna student och detta SM hur många gånger som helst men nu är det fanimej nära! Ska in och pimpa vårt studentflak nu och i morgon smäller det! Jag kommer vara så sjukt lycklig men också så sjukt ledsen så glädjetårar kommer blandas med sorgetårar! FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

Pouuu sen ladda om till SM efter att ha skrikit bort halsen! Vilken helg! Dessutom följer ju världens bästa Ullis med för att heja och som att inte det skulle räcka så följer ju dessutom världens mest bästa pojke med som personligt stöd också! Kan detta gå annat än bra?! Hundarna är speedade till tusen (även om de just nu är med Angelica och jag saknar dem som aldrig förr) och i jäkligt bra form! Shit vad bra detta kan bli! DET ÄR SJUKT VAD GLAD JAG ÄR!! Kommer studsa av lycka även om jag gör världens jäkla tabbe! Finns liksom inget som kan ta bort den lyckliga känslan!


Tjoho vad vi är på gång=D

http://www.youtube.com/watch?v=ROteOEFQQDw

Frövi

Jahapp då har vi varit i Frövi och tävlat i helgen då=O) Tyvärr körde jag inte Dellan iom att jag tyckte att det var dumt att starta för tidigt.....skulle antagligen ha gått finfint med tanke på att hon är hur fräsh som helst men jaja hönsmamma som man är. Hon är fit for fight till SM iaf så det är ju skönt! Åkte in till klubben idag och tränade en lite sväng och hon gick som en dans!

Skulle ha åkt ner med både Malin T och Helena men tyvärr ömmade Jill en liten liten aning i en tå så de skippade tävlingen. Jag tror inte att det är någonting allvarligt men de tär ju dumt om man skulle göra en skitsak till en större sak så de stannade hemma. Istället åkte Malin och jag ner och de vart ju som vanligt en trevlig resa:)

Första loppet för mig var hoppklass 2. Jag brukar faktsitk väldigt sällan klaga på banor men denna tyckte jag verkligen inte om, för de med lite långsammare hundar så kanske det inte blev så svårt men hindren stod i så konstiga vinklar som man inte kunde hjälpa hunden över för att man var tvungen att springa till nästa konstiga vinkel. Menmen´man kan inte alltid ha banorna på sin sida och vi gjorde vårt bästa:) Fick inte så oväntat 2 rivningar, den ena kan jag dock inte riktigt skylla på banan för där blev lillkillen lite väl tight efter tunneln så att han inte klarade av att hoppa, det får vi träna mer på!
Annars var jag väldigt nöjd med loppet i sig, jag börjar få lite mer avståndshandling på honom och han klarade den (enligt mig) svåra ingången till slalom helt själv, jag vart helt på efterkälken och gjorde ett dumt bakombyte hindret innan som hade kunnat sabba allt om han inte hade varit så fokuserad och duktigt inriktad på rätt port:) Blir så stolt!

Här kan ni se det loppet:

http://s171.photobucket.com/albums/u282/Stiinis/?action=view&current=frvi09vinc2.flv




Agilityklassen var väl inte heller riktigt en bana i min smak men betydligt bättre och Vinc hade iaf en chans att klara sig över hindren oskadd. Loppet gick toppen förutom att jag tyckte att gungan var lite långsam, tror han ville svänga för mkt när jag började gå åt sidan, men han gjorde sitt beteende och vi körde vidare. På balansen tänkte jag bara springa förbi honom och släppa vilket jag också gjorde, eftersom jag aldrig såg honom så är jag inte 100 på om han verkligen gick när jag sa ok lr om han gick liiiite tidigare, känns på filmen som att jag säger ok när han är i rörelse men jaja en gång är ingen gång, borde kanske ha tagit tillbaka, men så svårt när man inte kollar på hunden! Slalomingången är jag också väldigt nöjd med!

Han vann faktiskt loppet med hela 10 sekunder! hehe man får passa på att njuta medan man är i klass 2;)

Här kommer det loppet:

http://s171.photobucket.com/albums/u282/Stiinis/?action=view&current=Frvi09Vincvinst.flv



Nu ska vi ladda inför student och SM i slutet av veckan. MASSOR som ska förberedas och göras, ikväll är det klassfest med 90-talsdio som tema....sjukt skoj, jag tror jag ska krusa håret och leta fram en spice girls t-shirt=O)


Jag säger som Britts Sol: För närvarande är livet en fest;O)



Ha det gott!
Kramar


Studenten närmar sig...och SM med två hundar;)

Nu är betygen satta! Eller de ska vara satta i morgonbitti kl 08.00 så nu kan/ska man inte plugga mer! Såååå sjukt himla skönt! Jag känner mig helt fri! Aldrig på typ 3 år har jag känt att jag verkligen bara kan göra precis det jag vill utan att planera in eller känna att jag borde plugga! Känslan är obeskrivbar och jag har aldrig någonsin känt mig så rastlös på kvällarna!=O) Men jag njuter för fulla muggar! Har jobbat massor, på ett jobb jag verkligen stormtrivs på!, så jag har dessutom tjänat pengar till resan Patrik och jag ska göra mot slutet av sommaren! Shit vad jag ser fram emot allt!


Nästa fredag är det studenten!! På natten efter festen har världens bästa Ullis och Patrik lovat att köra ner mig till SM! VIlken helg det kommer bli!


Inte nog med det så fick jag idag en förfrågan från Eva Karlsson om inte Vincent ville vara med i laget Perfect Precept på SM! Självklart tycker jag synd om Eva som inte själv får starta med sin Sia men jag tycker ju också att det ska bli toppenkul att få köra Vincent på en "viktig" tävling! Eftersom han inte har startat i sitt lag ARVINGARNA innan kvaltiden till 2009-års SM gått ut så är det helt ok! Ska bli hur skoj som helst och jag är jätteglad för att laget ger den lille nybörjarkillen förtroendet till en lagklass på SM!:) Vi ska göra vårt bästa!





Min lilla kille ska få tävla mot de stora hundarna, och vi ska ha lika roligt som vanligt!

Kram och gonatt!


RSS 2.0