Bullbak och colliekurs!

Yes nu har jag precis petat in tredje plåten med bullar i ugnen (mamma fyller år på måndag), ska snart smaka på mästerverken också;) Länge sen man bakade bullar och myste runt, passar bra till det tråkiga vädret! Våran värmepump har lagt av också vilket betyder att vi eldar för fulla muggar, ganska mysigt faktiskt!

I morgon kommer ett helt gäng med collies som ska få testa på vallning, ska bli skoj att se hur de verkar och hur intresserade de är!:) Ska ut och dela av får från lite olika flockar nu så att vi har olika alternativ att välja bland, tänkte mig en stor grupp med sega ungtacker i liten hage så att det inte blir för springigt till en början, en lite mindre grupp ungtackor i fållan och sen en liten grupp texeltackor i stora träningshagen. Hoppas att det blir bra:) Svårt att planera när man inte har en aning om vad hundarna kan eller vill, men spännande;)


Meg blev under gårdagsnatten väldigt dålig i magen och fortsatte med det under hela fredagen och natten! Var hos Patrik i lägenhet! ursh och fy! Jag kommer få det jobbigt att flytta till lägenhet! Hur orkar folk ha valp, torka hundar när det regnar och ta hand om sjuka hundar i en lägenhet! Åkte hem vid 1 på natten för att jag inte stod ut med hennes bedjande blick; ta mig härifrån! Hemma har vi hundlucka i väggen så där behöver man inte springa upp och ned för trapporna och hundarna kan gå ut så fort nöden tränger på!
Bara att ta in 4:a hundar i en lägenhetshall och torka alla är en pers! Glömmer varje sommar hur mycket jag hatar hösten! Borta bra men hemma bäst, man får passa på att njuta så länge de varar kan man väl säga!;)

Bästaste Meg verkar iaf ha blivit lite bättre idag så vi hoppas att det håller i sig!........


...cause she's my fire


RSS 2.0