Tävling

Idag är det mösspåtagning! Är väl ingen stor händelse i sig men man känner att det närmar sig med stormsteg, ska bli så himla roligt men också så himla sorgligt, jag gillar skolan! Tar man bort pluggandet har man ju skitkul varje dag!=O)

Va roch tävlade helgen som var, lag på sbk sthlmsavdelningen, Turbotassar kom tvåa i agilityklassen vilket resulterade i en SM-pinne men jag är inte alls nöjd över Dellans prestation trots att vi gick nollade och snabbast av alla, tiden hon tjänade in var nämligen på de fyra kontaktfälten som var med, upp och ner på balansen samt upp och ner på a:et. Inte en tillstymmelse till att stanna och vad gör man inte när man kör lag, bara försöka släppa och köra vidare=O( Måste ta tillbaka henne och påminna henne om att kriterierna faktiskt gäller på tävling också!
I hoppklassen fick alla i laget varsin rivning så det blev lite för mycket fel men jag varnöjd med Dellan för hon sprang på fint precis som vanligt, så skönt att köra henne om man jämför med lille Vinc som bara gasar rakt fram=O)

Och appropå Vincent så startade vi frammåt eftermiddagen snabbt och oplanerat ett lag tillsammans med Veronica och Femme, Helena och Jill samt Petra och Mick. Det är ett utvecklingslag där vi får gå tillbaka och träna hur mycket vi vill, vi kör bara för att få köra ett lopp till vilket de små liven kan behöva ibland:P Och namnet blev Arvingarna eftersom alla är hundar till förare som tidigare har tävlat på hög nivå med sina äldre;) Fyndigt av Veronica tycker jag:)
Loppen vi körde var väl inte direkt någonting att hänga i granen men jag var mycket nöjd med delar av Vincents lopp och det gick undan vilket jag uppskattar, svängarna får vi nog till snart=O)

Här kommer lite bilder som snälla Petra tog när Vincent körde!












Nu måste jag kila till skolan....ni kan ju lyssna på vårt nya lag här om ni vill;)......

Kramkram

Porträttbilder

Inte så ofta man själv är med på kort men idag gick jag och Patrik ut och tog några stycken:) Vi skulle från början fotat mig med hundarna vid vattnet men eftersom alla mina tre är galna i vatten så blev det inga fina kort, jag ler men alla hundarna råstirrar ner i vattnet och ser allt annat än trivsamma och nöjda ut=) menmen det blev lite andra bilder ist....








Tigra var den enda som kunde sköta sig vid vattnet:)









De bästa bilderna på mina blev bara dehär:





Och Meg som är galnast av dem alla fick inte ens en halvbra bild....menmen hon får vara med en annan gång:)
Nu är det sängen som gäller, ha det gott! Kramar

VÅR!

Nu kan man väl ändå säga att våren har kommit på riktigt, jag har t.o.m. legat ute och solat några dagar i rad och när man kan det är det riktig vår! Massor av lamm har vi fått också, än så länge går de inne, dels för att det är lite för kallt men också för att vi har sett lodjur inte alls långt härifrån, känns inget vidare trygt!

Har hunnit med ganska mycket senaste tiden men kanske ingenting märkvärdigt, har ju påsklov så jag har varit mestedels hemma och passat lammning men också tränat en massa agility när mamma har bytt av mig:) Enda problemet är att jag aldrig blir kvitt min förkylning, nu har allt börjat om igen och efter varje träningspass ligger jag som klubbad i soffan med te!

Var vansinnigt avundsjuk på alla som tävlade nere i Oxie men SNART drar tävlingarna igång även för mig! Nästa helg är det lag på sthlm södra och sedan bär det av till Västerås för lite agilityettor, sedan rullar det nog på med tävlingar hela maj och början av juni. Ska bli skoj hur man klarar SM när man dagen+natten innan kommer att fira studenten så det står härliga till! Dellan ska få åka ner på veterinärbesiktning och lottning med Angelica och snälla Ullis har lovat att hämta mig på natten och köra ner mig:) Tur man är omgiven av massa snälla människor!

Tog lite bilder på hundarna för några dagar sen, ingen jag blev sådär supernöjd med men här kommer de iaf, ni kan som vanligt klicka på de små bilderna om ni vill se dem lite större:)





          


              


    





Det var allt från idag, hoppas kunna uppdatera lite bättre framöver:)

Kramkram!

Årets första studentskiva!

Yes det var våran det, låt bilderna tala för sig själva, sjukt kul kväll! Filmtema var ordet!


Gissa vem som fick pris för bästa utklädnad?;)






Laura Croft, Hippie, Tingeling, Smurfan, Ronja Rövardotter


























Ja vad vore en studentfest om man inte bjöd på sig sj! Och jag vill aldrig växa upp!!

Mkt att stå i...

Trist att jag inte tar mig tid att uppdatera oftare men det är lite mkt nu! Men fan va roligt jag har ändå! känns som att man får ta vara på tiden som "liten" ända tills sommarlovet är slut och man måste börja bli stor!

Har inte kunnat träna nån agility med tanke på att planen har varit full av is men nu idag ska jag upp om ett par timmar!! Sjukt taggad för det! Har ritat två kombinationer som jag tror kommer bli superroligt att köra, ritade dem till i söndags men då var det ju såklart MH så då var det bara att vända och åka hem igen:(

Desto mer vallning har jag hunnit med och det har nog blivit nästan varje dag för lille Vinc iaf, måste börja tävla med honom om jag får någon helg ledig, skulle vara roligt faktiskt att se hur han står sig i konkurrensen nu för tiden, eller kanske man ska säga "hur jag står mig i konkurrensen nu för tiden";) Var ju ett tag sen!

Lammningen är i full gång och det kommer både vanliga lamm och inseminationslamm så det är väldigt spännande att kika in i ladugården när man kilar förbi=P Det är (om det inte har kommit fler i natt) 3 inseminerade tackor som har fått varsitt lamm och de är verkligen bastanta små knoddar det pluppar ut, har för mig att den första som kom vägde närmare 8 kilo vid födsel! Våra lamm brukar ju vara ganska stora och tunga men detta var iaf 2-3 kilo tyngre vilket är ganska mkt på ett litet lamm=)

Nej nu ska jag plugga lite psykologi och sen bär det av till klubben där vi möter upp Ullis för ett träningspass!! Ska bli grymt kul!

Kramar

RSS 2.0