Hemmkommen från VM!

Har ju såklart inte hunnit plugga nått under resan, när jag nu hade tänkt att jag skulle hinna det men iaf, så jag har hur mkt som helst att göra. Berättar mer när jag får tid! Men här är en snabbgenomgång om vad som har hänt under senaste.

Resan var hur kul som helst, både dagtid och nattetid!! Grymt kul!!

Mitt körkort har kommit så imorgon ska jag hämta ut det på posten!!!

Vince har fått sina A-häfter på papper!=O) viste ju redan att han hade det iom att hon som röntgade har jobbat med Audell och hon sa att han var ett praktexempel på bra höfter. Strålande fina sa hon  till och med. Anledningen till att jag inte skrev det tidigare var för att jag innerst inne ville ha det bekräftat på riktigt =O)  Känns iaf skitbra!!


Jag hoppades men inte viste jag att den här lilla hunden även skulle bli den perfekta lilla hunden!!=O)

 



Tjingeling!

Bilder...

MÅSTE få roa mig lite mellan böckerna, så gick ut och gick i det enormt fina vädret och fotade lite!

Här kommer mina älskade hundar på bild! Vad skulle man göra utan dem!?!











Nu ska jag dyka ner i filosofiboken för att öka mitt kritiska tänkande=/
Kram på er!


God morgon...

VM och finland närmar sig med stormsteg, vi (jag, Ullis, Linnéa) åker med båten i morgon och Malin kommer efter med flyget=O) Vi kommer att missa invigningen och kanske den första klassen men hellre det än ingen resa alls!.....Ska bli så himla roligt!!=O)

Idag ska jag plugga allt jag har kvar, dvs en jäkla massa och sen blir det tvättning av helgens kläder och lite träning med hundarna....får se hur mkt av det jag hinner med.. När jag kommer hem efter Finland ska det bli återupptagning av träningen med dem och jag kan ta bilen!!! till träningarna så nu kan vi träna massor!! Ser fram emot det! Hoppas vädret kan hålla i såg också så att vi slipper både slask och snö en stund till! Hata ridhus!!

Nu måste jag kila iväg till resovisning och beskattningslektionen.......dryyygt!
Kram på er!

ps. Jag tror personligen på Malin Tångring och Arwen i helgen, jag känner de på mig att de kommer skrälla till, och oj vad jag unnar dem det!!! You go girls!     Självklart önskar jag hela landslaget lycka till och i år är de riktigt starka!


Kurs...

Tack så hemskt mkt för alla grattulationer! Känns så himla skönt nu när det är gjort!

Förutom allt jag har gjort idag med teoriprov, uppkörning m.m. så hade jag dessutom start på min kurs på medborgarskolan i allmänlydnad. Vi hade bara en teoretisk träff första ggn och det verkar vara ett härligt gäng jag har fått, 8 stycken MYCKET pratglada och företagssamma kvinnor. Får se hur rolig gruppen är när jag har träffat deras hundar nästa vecka. Många hade haft hundar i många år men just denna var ett specialfall med problem de inte kunde lösa....JISES! Men himla lärorikt och intressant för mig, ska bli spännande!

Jag har aldrig känt mig så vuxen någongång tidigare, jag tog med mig Meg, tog bilen åkte till medborgarskolan, hade kurs för mycket äldre personer än jag och sen låste jag för dagen och åkte hem.....Kände mig himla stor=O)

Meg var ju som sagt med vilket hon alltid är på kurs, har nog inte haft en enda kurs i hela mitt liv utan henne (och trotts att det är kort så har det blivit några stycken) och hon är så himla bra på det nu.....ligger i ett hörn tills alla har kommit in och satt sig, då går hon runt och hälsar på alla varvid hon sen går och lägger sig i hörnet igen. När man behöver henne (idag visade jag klicker) så ropar man på henne och hon gör som man säger för att sen knata tillbaka till sitt hörn. I hörnet ligger hon mesatadels med tassarna i kors och iaktar diskussionen=O) HELT perfekt kurshund med andra ord! Men så är hon ju bra på allt också den lilla pärlan!(A)

Nu ska jag betala till Västerås och sen ska jag sooova, massor att plugga i morgon!
Kramar!

Teoriprov och uppkörning!

Jistanes vilken dag, in kl 08.45 till sthlm och skriva teoriprov (tack Larsson för att du följde med och visare vägen för lantisen!!=O).....JAG BLEV GODKÄND! 61 av 65 möjliga!  ....hade iof satsat på 64 men man kan ju inte få allt;O) Glad att jag klarade gränsen 52!

Sen åkte vi tillbaka hem till norrtälje och käkade en sallad på bästa pizzeria arena;O) sen var det en låååång väntan till uppkörningen 13.40. Vi knatade runt lite och sen satt vi och solade vid uppkörningsbilarna i hamnen. Himla nervös var jag!

Menmen Larsson lämnade mig åt mitt öde och jag fick sätta mig i bilen med körskolläraren, min första reaktion var shit han är hård! Dessutom glömmer jag lägga i en växel när jag ska testa handbromsen, h******eoch jag trodde mitt körkort var kört! Menmen bromservon fick jag testa och det gick galant! Fick sen köra mot anvisningar centrum vilket gick fint och sen skulle jag åka vidare mot Gävle. Under denna korta tid hade jag en himla tur med att han frågade vad jag tänk plugga vidare till och jag svarar optometritekniker varpå han vill veta vad det är vilket i sin tur leder till att samtalet går in på hans besök hos ögonspecialist med sitt öga som blivit träffat av en bandyboll och sen var samtalet igång ordentligt. Skönt för nervositeten släpte och han såg att jag kunde både köra, prata, diskutera och tänka på regler samtidigt=O) Fick inte köra någe länge alls, han kanske inte gillade samtalet, eller förhoppningsvis så kändes min körning bra;O) fick vända runt ett hörn, köra lite i korsningar och starta i uppförsbacke, allt gick prima tills jag glömde att jag skulle köra efter anvisningarna till hamnen och körde då rakt fram istället för åt vänster men fick ju iom det till ett körfältsbyte också=O) Han verkade nöjd och jag var GODKÄND!


WIHOOOO JAG HAR KÖRKORT!
Nu slipper hundarna och jag gå till och åka bussen till träningarna och jag slipper en gång för alla att snålåka jämt och ständigt på alla snälla vänner som ska till tävlingar! ! SHIT VAD JAG ÄR GLAD, SMILGROPARNA SITTER UPPE SOM JOKERN I BATMAN=O)

Nu blir det tårta!!
Kram på er!

Lilla uppkörningen...

Då var den lilla uppkörningen avklarad och jag måste "nog" ha fått mitt körkort löd resultatet=O/......Tydligen hade jag kört onödigt nära några parkerade bilar som stod på höger sida om en nedförsbacke samt att jag tog för mig lite väl mycket i en vänstersväng då jag borde ha väntat in den som kom mitt emot och som skulle svänga höger.....Jag hade dessutom ställt mig en aning snett (hade först stått perfekt och sen hade jag rättat till det) nån decimeter och det var tydligen fel. Inget av detta skulle jag ha blivit kuggad på sa han men anledningen till att det var lite tveksamt var att det faktiskt var tre saker han hade sett som inte var kanon...

Menmen det var ju bara testet så om jag inte gör dessa fel på uppkörningen så borde det inte vara några problem, men vem vet egentligen;O) Vi tutar och kör helt enkelt!

Mina stackars hundar (läs jag) har förutom morgonprommisen bara varit ute med mamma idag, vart ju kvar länge efter skolan vid körskolan och sen har jag en massa plugg som måste göras! Stackarna och allra mest stackars mig! Det var länge sen mamma har fått rycka in så enormt mycket med dem! Tur man har dem ibland alltså;O) Menmen nu ska jag plugga matte C för hela slanten, kan det bli mycket värre?!

Ta hand om er!
Kramar

Uppehåll....

Nu har det avrit ett litet uppehåll i mitt nu så aktiva skrivande, beror mest på att mamma och pappa tog med sig kameran på unghundskuppen och då är det liksom inte lika roligt att skriva heller. Dessutom har jag pluggat en hel massa så det fanns inte dirkt någon motivation att sitta vid datorn när jag var färdig.

Helgen har iaf tillbringats själv hemma med hundarna, eller Nina kom och hade filmkväll med mig i fredags och Ullis kom i lördags och "off trackade" och testade lite vallning;O) Hon fick köra med Patch och Ben, även om Ben insåg sina möjligheter till fusk så Patch gick mycket bättre! Lite roligt att se nån som verkligen inte kan det där med vallning och när jag skulle förklara hur det gick till så insåg jag hur jäkla svårt det=O) I söndags hämtade hon  mig Meg och Vince och åkte till klubben och tränade lite innan styrelsemötet. Träningen gick sådär med Vince, tränade mest kontaktfält på balansen och gungan och när jag inte har tränat på ett tag så varvar han så mycket att han inte kan stanna för att benen bara fladdrar av. Han har fin fart ner men sen halkar han, ramlar han eller stupar han av där han ska stanna. Måste få honom att anpassa farten vilket inte är det lättaste iom att om jag tar om honom så går han försiktigt, försiktigt ner och gör som han ska. Svårt men jag hoppas att jag ska komma på en lösning så småningom!
Meggen däremot som inte har kört ordentlig agility på väldigt länge gick som en skollad råtta, alla kf kanonbra och fin fart! Himla roligt!=O)

Idag ska jag ha min "lilla" uppkörning och testa om jag skulle klara en riktig uppkörning och vad jag behöver träna på innan den....oooo spännande;O) Rapporterar om hur det gick senare!
Nu ska jag springa iväg och ha Min framtid igen så får vi se vad jag bestämmer mig för att bli idag=O)

Höres
Kramar

Röntgen

Ikväll har mamma och Carina (faster) vart iväg med Vincent och Sara för röntgen så nu hoppas vi på bra resultat! Jag har så fruktansvärt mkt att pluggad denna veckan så jag beslöt mig surt nog för att stanna hemma=/ Var dock säker på att mamma kunde det där med röntgen;O)

Vincent släkt har ju väldigt bra höftstatus (en av anledningarna till att jag valde honom) så jag tror och hoppas att det blir ett bra resultat=D För vem vet egentligen säkert?



Vincent, lite hög av medlet men humöret alltid på topp;O)

              

Ner i körteoripapprena igen!

Att-göra-under-dagen-lista

Körlektion
Lämna in religionsidéer om Scientologerna
Arbeta med årsboken
Lämna in Svenskauppgift
Plugga Naturkunskap!
Internationell ekonomi
Filosofi
Psykologi
Körskoleteori
Övningsköra
Ta hand om mina snackars hundar som kommer vara som bomber när jag hinner gå ut

Eftersom mamma och pappa åker bort i helgen så vill jag passa på att köra så mkt som möjligt idag så det kommer att gå före allt annat. Hade körlektion i går också och jag har ganska mkt kvar innan jag skulle vara helt färdig, menmen man kan ju inte göra annat än försöka:O) Går det så går det!

Nu ska jag dra igenom naturkunskapen en sväng medan duschen väntar
Kram på er

Distans

Har haft distansdag idag, skönt att kunna beta av en massa viktigt en dag i veckan. Självklart får vi ju uppgifter att göra men sitter man och pluggar en hel dag så kommer man ganska långt även me de ämnen man inte har på distansen. Satt hela morgonen, 9.00 -13.30 med en svenska uppgit som skulle vara klar och sen hann jag med lite körteori innan vi åkte till veterinären med Dellan.

De vet inte riktigt vad det är hon har fått på näsan men de lutade åt hårsäcksskabb:O/......de skulle tydligen inte smitta så jag får väl vara nöjd med den diagnosen, hade varit värre om vi fått vanlig skabb som smittar på allihopa, då skulle vi ha haft nått att göra kan man ju säga! Hennes ena öga började kladda lite för ett par dagar sen också så vi passade på att få lite ögondroppar. Nu går alltså dellan på pensilin, hudsalva, ögondroppar och hon har fått stronghold i nacken så det blir full påladdning varje morgon och kväll och en naturlig vila för henens del.  I och med att jag har så himla mkt i skolan nu så passar det ju bra med en vila även om det är synd att hon ska behöva bli sjuk för att få en. Vincent är inte heller lika glad över den iom att jag inte åker och tränar med bara honom och han visar tydligt att  han minsann inte är någe sjuk;O)

En tanke....

Undrar om man skapar en hunds aktivitetsbehov eller om det är "medfött".?Vincent kan knappt vara utan psykisk träning 24 timmar utan att bli understimmuelrad och hittta på egna små lekar. Han har inte svårt att koppla av men har han inte fått träna på ca ett dygn så märker man att han behöver få använda hjärnan.  Han gör ingenting "stressigt" eller för den delen jobbigt men han tar exempelvis en leksak, hårborste lr annat dylikt som finns att tillgå och leker lite med den själv, följer efter så fort man rör sig i huset, leker med vattenskålen lr nått. Ingen av flickorna gör sånt och Dell och Meg skulle hur enkelt som helst kunna ligga och dega flera dagar utan bekymmer. Jag funderar om det kan bero på att jag psykiskt började träna Vinc redan som liten så att han blev van med träning varje dag och på så vis bortskämd med det eller om det helt enkelt bara beror på vilken hund man har. Någon som vet?



Har inte skrivit någonting om Meg på ett par dagar, men hon lever och mår prima, glad som en ko på vårsläpp och pigg som en ärta!;O)





Nu ska jag slänga ihop lite mat, mamma och pappa är på kräftskiva, och jag orkar inte laga nått så då får man äta lite rester....
Sen följer en lång pluggarkväll, och förhoppningsvis om jag hinner en liten film(A)



Kram på er!

Plugg och länk

Har massor att plugga idag så det blir inte min blogg ni ska läsa, men ni som är lite intreserade av min syster ska  kolla och läsa detta, coolt;O)

Film på Semifinalen med Sammie

http://video.google.com/videoplay?docid=-4692739539562745508

En okänd bloggare

http://bordersmith.blogspot.com/2008/09/who-hell-is-karin-mattson.html

Kram på er!

Godmorgon gott folk

Ja då återgår livet till det normala, skola idag och massor att göra, prov i Evolutionen, naturkunskap, på fredag, måste ha gjort en mängd filosofifrågor,  massor med uppgifter i matten och sist men absolut mest plugga körteori! På tordag ska Vincent med flera (tror de är Roy och pappas brors bc Sara) röntgas också, himla spännande!!

Hade tänkt pröva att ringa och efteranmäla till agilityettan på sthlm Södra bk på lördag med Vinc men kom ju på att det är karens på röntgen så det sket sig ju! Jaja det kommer fler tävlingar=) Hinner antagligen inte träna nått denna veckan heller och då har vi inte tränat på skitlänge! Tror onsdags var sist, så de kanske är bra att vi inte kör;O)

Nu väntar mamma i bilen...
Kram på er!

VM är avslutat

Karin och Sammie slutade som 7:a i vallhundsVM!! Wow min syster är världens bästa  kvinnliga vallhundsförare och bland de 10 bästa i världen! Hon är så jävla grym!!

Världsmästare är Aled Owen med Roy!

Övningskörning

Uppkörningen och teorin närmar sig med stormsteg vilket betyder att jag måste plugga och öva mer! Har kört lite med mamma idag och det gick väl sådär, är inte helsäker på allt så vi får hoppas på det bästa! Måste ju ha det där kortet snart!!!

Jag skulle har tränat på klubben också men jag bad Ullis (djursjukvårdare) kolla på Dellans skorpor på näsan och hon viste inte riktigt vad det kunde vara. Jag har ju trott att det har varit någon slags allergi iom att det kom precis när vi började byta foder men det trodde hon inte, så jag åkte hem igen. Vill inte riskera att smitta någon om det mot förmodan skulle vara smittsamt, vet ju själv hur arg jag skulle bli om någon tog dit en hund med nått som smittade eller spred sig. Ska ringa till vet. i morgon och höra vad det skulle kunna tänkas vara.

Karin går nu med Sammie  i finalen så vi håller tummarna mer än någonsin! Sååå spännande, rapporterar när jag vet mer!

Vill också gratta Helena och Jilll som tog sin första agilitypinne idag!! Säger ju att ni är bra;O)

Ha det bra så länge
Kramar

VM-Uppdatering

Karin kom med till finalt med Super Sammie, hur j***a bra som helst, men det har jag väl redan nämt x antal gånger!
Lyn blev avplockad av standard iom att hon hade slagit på någonting mitt i sitt hämt, antagligen trodde hon sig se fåren och slog för långt åt det hållet. Hon fick köra hela fråndrivningen som hade gått väldigt bra men troligtvis drogs det så mycket i hämtet att hon inte hade chans på en finalplats. Är ju inte säker på hur allt har gått till men det är iaf hur jag har förstått ställningarna=O)

Final i morgon då, wow säger jag bara! Bara att vara bland de 16 bästa i det motståndet är fruktansvärt bra! Tänk att få slå gubbarna på näsan;O)

VM-Igen

Nu står det klart, de har grattulerat henne redan, Karin Mattsson min syster har blivit Världens bästa kvinnliga vallhundsförare!! SÅ jävla grymt! Vi får se hur det här slutar!

VM uppdatering

Det står på VM:ets hemsida på resultatuppdateringen:.....Karin Mattsson is holding the lead!!!

Fy fan va bra hon är! hon har dessutom Lyn kvar att köra!  Hälften är kvar ungefär och 16 går till final (42 startar i semin) Jag vet inte ens vad jag ska säga! Hon är så jävla grymm!


Har gjort en film på Vincent också....han påpekar att han är Super Sammies brorson;o)

Här är den...

http://www.youtube.com/user/mattssonmeg

Hörs!
Kramar

Pyjamasparty och VM

Då var det klart att syster är med till semifinal med båda hundarna! Hur bra som helst!! Det är bara två på hela VM:et som har två hundar med i semin och de är Kevin Evans och Karin, inte fel att  mäta sig med honom;)
Hon har startnr 6 och 32 idag så jag rapporterar lite senare!


Igår stod det ju också kanotpaddling på schemat så sjklart blev det ltie kort tagna!
Påväg till paddlingen -   

Vid paddlingen i toppenväder! -  

..och påväg hem -  
vi hittade min framtida bil när jag blir rik, Porsche Cayene -



Igår var också en dag då vi tre flickor (jag, Nina och Jossan) gemensamt var lediga, vilket verkligen inte inträffar ofta så vi bestämde oss för att göra nått utöveröver det vanliga och det blev pyjamasparty;) Mängder med godis, glass, poppcorn och filmer förgyllde kvällen=D

Här kommer lite bilder:
           

Helt klart en toppenkväll!


Idag ska jag föröka fota hundarna i vallningen, alternativt göra en liten film och sen plugga en jäkla massa matte! Måste kolla lite inre och yttre kontroll också på alla bilar jag kan hitta. Måste försöka hitta en Saab för det är det jag tror att jag kommer få köra upp i....
Nu har Vinc tråkigt så det är bäst att jag gör nått=)

Ha det bra så länge
Kramar

Världsklass syster!

Jag tror inte ni kan fatta hur j****a bra syster jag har! Nu har hon legat i ledningen hela dagen med Lyn och på slutet hoppat ner till andra plats......7 går vidare till semifinal och det är inte så många kvar!! JoAgnar ligger 5:a. Fy fan säger jag bara!!!  Ni kan skicka beställningar på autografer här av mig om ni vill;)    Ååååå vad jag hoppas att hon kommer till semi med Lyn OCKSÅ, om det är någon som har missat det så är ju redan Super Sammie med!



         

Späckhuggare i Lommaren?

Tänk vad bortskämd man känner sig när mamma är hemma! Man behöver ju liksom inte ens gå upp på morgnen för att gå ut med hundarna! Lyx att sova lite längre, känner mig grymt utvilad!=)

Idag står det idrott på schemat och vi har för tillfället tema friskvård, förra gången skulle vi lära oss att sätta upp ett tält, haha! Våran lärare är frilufsmänniska som tältar och grejjar men hon blev mäkta inponerad av mitt tältbygge;) jag berättade att vi agilitymänniskor bygger tält ganska ofta så jag hade fått en del träning;)
Idag är det paddling som gäller, sist paddlade jag ensam men eftersom det är så vingligt så ska jag nog köra en dubbel idag=)

Jag hoppas iaf att jag slipper detta när jag paddlar runt i min lilla kajak där ute på öppet vatten!


http://www.youtube.com/watch?v=S-8qLCJJuNc



VM-uppdatering

Karin startar först idag med Lyn så vi väntar ivrigt på att höra hur det gått......Även Karin Söderberg med Erkens Lotus ska köra idag.....Barbro och Erkens Lass körde igår men gick tyvärr inte vidare. ....Vi håller tummarna och jag meddelar här så snart jag hör från syster!=D

Nu ska jag äta lite frulle och sen iväg till bussen..
Kram på er!

Rapport från VM

Wihooo Karin och Sammie är i Semifinal på VM!!! Hon går med Lyn i morgon vilket också JoAgnar och Tika gör, Sisko gick inte vidare men jag är säker på att de gjorde bra ifrån sig ändå!

                                                                  YOU GO GIRL!


   

                                                       

Ung företagsamhet..

Yepp det jobbar vi med nu i skolan, man får dela upp sig i grupper och sen ska man starta, driva och avsluta ett eget företag under årskurs 3. Vårat företag ska göra Årsboken UF där vi ska få med alla skolans händelser i en bok som vi sen säljer till elever på skolan......Tycker inte att det är så roligt med företagsdelen men vi blir ju "tvungna" att vara med på allt det roliga som händer;) Stackars oss!

MItt företag består av mig - VD Biston - Marknadsansvarig & kontaktperson och Stefan - Produkt-och tillverksansvarig

Här är mina små arbetare, hehe

      


Har inte gjort så mycket annat idag, slutade redan vi 15 för Agneta (företagsekonomiläraren som också förövrigt är matte till Queen, världen är liten!) var sjuk.  Dessutom är mamma ledig iom att de skulle ha åkt och hejjat på Karin och JoAgnar men eftersom pappa fick så mkt på jobbet så kunde han inte ta ledigt, så mamma hade redan avrit ute en sväng med mina hundar. Kunde därför plugga lite filosofi och sen bar det av till skogen. Mamma skulle åka till Norrmalma och plocka kantareller så jag passade på att gå en off trackis, va ju tom strålande sol här!!!.....här kommer lite bilder!



Om Vinc inte lyckas med sin agilitykarriär lr sin vallhundskarriär så varför inte söka till Dental Fresh reklamerna!! ;)

      


Det är en himma mysig skog, speciellt när allt är så himla grönt!


             


Nu blir det middag hos farmor med pappas bröder med familjer....
Ha det gott
Kramar!

Morrn, morrn

Godmorgon alla morgonpigga! Idag MÅSTE jag ta det lite lungt så att jag blir frisk någon gång=(.....får sätta mig ner och plugga en massa så att jag har helgen fri. Har faktiskt en helt ledig oplanerad helg framför mig!! Kollade almanackan och senast det skedde var helgen 6 april på min födelsedag! Oj vad skönt det ska bli!

Låg och kollade på film i gårkväll när mamma kom in och skulle släcka lampan;) hehe



Fotade Meg i morse också, hon var inte supersugen på att gå upp;).....




Och eftersom bussarna aldrig väntar så måste jag börja pallra mig nu....

Ha en toppendag!
Kramar

Regn, regn och som lite omväxling lite mer regn

Fy vad tråkigt det är! Hösten som brukar vara så fin, men nu tycks den bara regna bort och de få löven som är röda och gula hänger bara där alldeles blöta och trillar snart av....

DESSUTOM måste jag ändra min åsikt som jag utryckte i morgonens inlägg om Min framtid kursen. Blev idag satt på pottan när det gällde min egen bestämda framtid. Optiker hade jag ju hoppats på iom att utbildningen fanns här nära mig och var bara två år och jag hade all behörighet för att gå den. Ki fick jag, för att bli optiker krävs bla Kemi B, Fysik B, biologi B vilket jag INTE har och den utbildningen var dessutom på 4 eller 5 år och fanns inte på hemmaplan=(! Utbildningen jag hade sparat in var optometritekniker som är en slags assitent till den riktiga optikern och den som tar hand om allt utom själva undersökningarna. Hmm undrar om det verkligen är nått för mig då.....tål att tänkas på iaf!

Min Framtid kanske hade nått att komma med trotts allt=)

Förövrigt så har jag lärt mig en massa om Judendomen som jag inte viste och sen har jag valt att arbeta med Scientologkyrkan som religionsarbete. Jag har dessutom (pinsamt nog har jag inte läst den) fått höra en del av Oliver Twist av Daniel Defoe och det är nog faktiskt en bok jag ska läsa, någon gång när jag får tid!

              
         Dagens skolbilder.......

                            

Efter skolan knatade jag upp till klubben och mamma kom med hundarna så tränade vi lite.....det var dock som jag trodde väldigt blött så det blev inte ens smallhögt och mest slalomingångsträning och kf på balansen för dagen.

Träningen gick verkligen super!! Dell hade verkligen 700% fart ner på kf:en fast att jag valde att stå kvar i början, härligt när de liksom rusar ner och svärstannar samtidigt som de sparkar med bakbenen för att visa att de verkligen är på! Toppen! Även Vincent visade att han hade sjständiga kf och även om de inte är riktigt lika snabba som Dellans så var de inte så långt efter! Problemet är iaf inte att han är osjälvisk utan mer för lite stressad så jag är övertygad om att det kommer!=) Meg fick också köra och hon sköter sig ju självklart alltid! Slalomingångarna sätter hon också trotts så lite träning, gammal är äldst;)

Efter ett par timmars träning kom mamma och hämtade dem efter friskis och jag knatade upp på möte. Gick väldigt bra faktiskt och jag var nöjd med alla åsikter och diskussioner vi fick till....ser ljust ut för roslagens agility!

Som tur var dök Sarah upp så jag slapp sitta alldeles dyngsur och gräsig på bussen! Skjutts hem är lyx när man är mig;)

I och med regnet blev det inte några kort på hundarna men tog ett på alla mat när jag matade dem;)......det går åt en del!

     och för er som inte ha rförstått det så är bilderna klickbara;)


En "sorts" bilder som jag verkligen gillar är de då hunden syns under fåren, själv har jag ju bara en liten enkel digitalkamera men under årens lopp har jag ständigt försökt få några bra, här är några som jag tycker att jag har lyckats bra med=) Iaf med tanke på kameran!


                   



                              

Det var nog allt för idag, nu blir det matte C plugg..ooouu...ryser bara jag hör namnet! Min första lektion i ämnet ägnade jag mestadels till att fundera kring vad jag gjorde där och hur i h*****e jag skulle klara detta!.....men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det, göra det bästa av situationen och gå ut gymnasiet som diplomerad gymnasiekonom....Matte var det ja...

Kram på er!

Godmorgon!!

Jag känner att off track promenaden i går gav sina resultat! Var lite halv förkyld redan i lördags men det hade inte riktigt slagit ut då men nu sitter man här med stora tekoppen och tycker synd om sig själv!...På schemat idag står både religion, redovisning och beskattning m.m.
En tillvald kurs som jag läser nu är Min framtid, känns verkligen helt värdelöst egentligen då man hela tiden ska skriva vad man tycker om och vad man är bra på......gissa vad det står på alla mina papper?...Och jag som inte vill jobba med hundar har ju inget annat att skriva! Har man tre BC så finns det inte så mycket tid över för andra intressen;) Skitsvårt blir det!....
Har iaf bestämt mig för att jag nog ska plugga vidare till Optiker när jag tar studenten! Perfekt med skola 10 min hemmifrån och bara 2 års utbildning, så länge kan jag nog klara att bo hemma för att slippa studieskulder=) Sen kan jag och hundarna flytta vart vi vill!=D

Efter skolan idag är det möte på klubben, jag som precis nyligen har tagit över agilitysektorn måste försöka lära mig hur allt går till med organisationen osv. Måste ragga några intstruktörer som kan ha fler kurser för kursarna står på kö. Mamma får köra upp mina hundar innan hon åker på friskis och då hinner jag träna i ett par timmar innan hon hämtar upp mig efter duschen=)
Ska köra lite slalomingångar och avståndsarbete med både Dell och Vincent, och Meg ska få köra kf och lite positionsövningar i fotet. Hoppet måste vi träna på också...Vi får se hur mkt vi kan träna också iom att våran plan för stunden är ett stort sumphål, kanske är alldeles för halt för att köra över huvud taget.........menmen det löser sig säkert!

Saknar redan sommarens alla soliga tävlingar!




Nu måste jag kila till bussen!.....
Hörs allihopa, kram på er!


Dagens....

Var tvungen att åka in til skolan idag trotts distansdagen pga ett grupparbete och en genomgång av Ung Företagsamhet som vi jobbar med nu. Lite drygt när man kan vara hemma och träna hundar.....

Blev ganska mkt dötid så Nina, Jossan och jag pluggade lite annat under tiden....Fick lite skolarbete gjort så att man kanske kan hinna kura lite framför en bra film nu när solen verkar ha tagit pension!

Med näsan i Juridikens värld



       


Slutade 13.45 så jag kom hem tidigt! Synd att vädret är så kasst, bara regnar och regnar. Blir så himla tråkigt att träna hund då! menmen vi gick en off track i alla fall och sen blev det en vallgenomkörare med alla tre. Tyckte inte att det gick speciellt bra med någon av dem egentligen men även de måste ju få ha sina dåliga dagar;)....Skickade Vinc på ett hämt och jag såg att han tänkte göra detsamma som på tävlingen, men nu var jag berädd och han blev snabbt utbytt av Dellan. Värsta straffet den lille herren kan få!

Off track....

  

...och lite vallning



Härnäst väntar kloklippning och sen ska jag iväg och klippa mig! Det om något är behövligt och mitt hår ser ut som en kvastborste, måste börja använda hårinpackning så att jag slipper bli tunnhårig när jag blir gammal! Ingen hit....

SEN ska jag nog plocka fram lite glass och kolasås och dräggla över pojkarna i TopGun, bara för att det är en helt vanlig tisdag!

Kram på er!

Kul med nytt!

Oj vad mkt tid jag fick över! så går det när man är proffs på att duscha fort! Och vad roligt det kändes att blogga! herregud, kanske blir väldigt ofta uppdatering här;)

Igår hann jag inte träna med hundarna alls så Vincent rusar genom hela huset i desperat försök att göra av med sin energi! Snackarn! Jag slutade 16.40 igår och åkte direkt hem till Jossan och pluggade lite körkortsteori på hennes dator (nej jag är inte ett dugg snål!) så mamma släppte ut dem lite och när jag kom hem  ca kl 20 var de minst sagt pigga! Blev en prommis men som sagt ingen träning! Känns nästan lite läskigt att lämna honom ensam hemma, vet inte riktigt vad han kan hitta på;) Flickorna är inte riktigt lika desperata, men de är ju lite äldre och klokare också:D

Såhär ledsna såg de ut när jag satt i soffan och skrev här, stackarna!

      

Byte av blogg

Nu har jag äntligen bytt blogg! Har varit så himla trött på Photobucket när man ska lägga in bilder så sorry blogtown men nu är jag otrogen....

Enkelt att lägga in bilder var det också! Super, nu ska jag försöka få rull på uppdateringarna! Men nu måste jag springa til duschen och vidare till bussen!!

        

RSS 2.0