Fårklippning, blodprov och foton

I fredags klippte vi alla fåren så nu är de nakna allihopa stackarna, gick väldigt smidigt dock och vinc fick vara med och jobba hela dagen vilket är supernyttigt för honom! Första gången han fick göra ett "innomhusjobb" med trångt i lagården och mycket får som inte vill göra som man vill. Han var superduktig och kunde dela av och trycka på fast att tackorna ibland sprang omkull honom med sina typ 80 kilo! Han bara reste på sig, skakade sig och jobbade på, om än lite chockad över vad som kunde hända, blev lite tuffare sen och förstod att man måste vara hård mot dom hårda;) Han är precis lagom, biter när han behöver sätta sig i respekt men inget överdrivet och fult, bara så mkt som han behöver, han har inga problem att ta sig fram där det är trångt och kryper då under och gnager lite i haserna så att de märker att han är där, mkt duktig min lille pojke!(A)

Idag har vi taget blodprov på allihop också, för Maedi Visna (stavning?) så då hade han lite mer erfarenhet i bagaget och gjorde allting prickfritt! Liiiite svårt att ligga kvar när alla får försvinner in i rännan  dock men det är en sån liten miss så det har vi glömt redan;)


Mina dator har dessutom lagt av, eller det är snarare så att batterisladden har gått sönder vilket betyder att batteriet nu är slut och jag kan inte använda datorn! Sitter vid pappas nu men måste fixa den så snart som möjligt för allt finns ju på den där datorn!



Tog lite bilder i helgen igen, hann inte lägga över alla bilder innan bateriet på kameran dog så Dellans får komma lite senare! Här har vi herr stilig;)







Lilla Meg visar vad hon har lärt sig..






Herr stilig är faktiskt ganska stark också, tar tom kamphunden när det  står manligt ego på spel  verkligen gäller!




Modig är han nog också med tanke på sin motståndare;)





Nu väntar matteplugg och styrelsemöte på klubben.....
Kramkram


Kommentarer
Postat av: Emelie & Liss

Blev det några fina bilder på oss ifrån söndags... ? Så får du gärna skicka via mailen ;) Kram

2009-03-05 @ 19:26:57
URL: http://denmodigelillagrisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0