Nytt!

Ja då har snällaste och bästaste Jossan fixat min blogg så att den blev toppenfin, iaf tycker jag det!! Verkligen kul med någonting nytt! Tack så mkt Jossan!=O)

Igår var Malin T med sina flickor här och tränade och snackade lite skit, jätteroligt att ha lite sällskap i hagen så att man får en liten putt i rumpan att hålla på, Vince skulle behöva massor med träning för han är faktiskt himla duktig med tanke på den tid vi har lagt ner! Körde lite, för honom, längre hämt och han fixade det strålande bra, riktigt roligt!

Den här veckan är det fullt upp med plugg, matteprov i morgon, vilket är en skräckhistoria i sig! och sen rättskunskapsprov på fredag! Hundarna får bereda sig på en lugn vecka, mkt pga att isen på klubben vägrar att  ge med sig=O(

Menmen nu åker matteboken fram!
Ha det gott
kramar

Kommentarer
Postat av: Thereze

Hej! Snygg design på bloggen! :) Nu har vi hämtat hem Kate, känns så spännande! Hur går det för dig och din hundar? Kramar

2009-03-31 @ 10:04:40
URL: http://therezegra.tk
Postat av: Malin&Arwen&Eowyn

Tack för i söndags! Kändes skoj att Arwen skötte sig över förväntan hos fåren :-) Kul att få se lille Vincent in action, ser kanon ut!

Bloggen blev finfin i blått och med bildkollage.



Vi ses ute på banorna snart!

Kram, Malin

Postat av: Charlotte m Felix & Jonna

Halloj, sidan blev jättefin! Hur går det för instruktören? Jag satt igång fortsättningskurs igår. På en agilityplan som mer såg ut som en leråker. Men det gick hur bra som helst. Skönt att köra kurs på våren när det bara blir ljusare och ljusare. Vi ses :)

Postat av: Jossan

Ska du ha en sån fin blogg (fixad av mig) så måste du väl ändå uppdatera lite oftare ;)

2009-04-05 @ 17:35:08
URL: http://kvarfordh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0